Mangaierile, pozitiile sexuale au un rol important pentru apetitul sexual si incitare, insa un factor determinant pentru excitarea barbatilor il reprezinta cuvintele vulgare in timpul sexului, in special pentru barbati.Cuvintele au putere enorma In reactiile oamenilor. Un salut politicos sau un compliment poate transforma o zi normala Intr-una extraordinara. Asa se intampla si in cazul actului sexual.

 

 Barbatii iubesc comunicarea erotica

 

 

In plus, sunetele pe care le fac femeile in timpul sexului le maresc extazul si dorinta sexuala. Barbatii iubesc vulgaritatea in pat deoarece prin aceasta comunicare ei gasesc stimularea si libertatea imaginatiei.Pronuntarea sau ascultarea cuvintelor Incarcate cu erotism incita transmiterea dopaminei, o substanta care, printre alte beneficii, ajuta la excitatia sexuala. Aceste tipuri de fraze pot spori intensitatea emotionala si fizica a experientei sexuale.

 

 Cel mai puternic organ sexual este, de fapt, creierul

 

 

Un barbat expert in arta amorului stie ca cel mai puternic organ sexual este creierul si mijloacele pentru a-l stimula este urechea.Deci, cei mai buni aliati ai tai sunt strigatele, suspinurile sau soaptele romantice si, de asemenea, cuvintele murdare. Exista doua zone din hipotalamus care se aprind cand se asculta obscenitati: nucleul preoptic, care influenteaza nucleul suprachiasmatic, care reglementeaza cicluri de reproducere. Aceste zone ale creierului sunt, de asemenea, activate atunci cand spunem cuvinte murdare In timpul sexului. Cand ambele zone sunt aprinse, dorinta creste.Inainte de a incerca insa aceasta practica, trebuie sa testezi terenul si sa vezi daca partenerul tau este deschis catre aceasta metoda. Exista oameni care sunt excitati de cuvinte si altii care nu sunt. Este o chestiune de negociere si de acord in cuplu.

 

 

 Cum trebuie sa vorbesti vulgar

 

 

Nu este de ajuns doar sa spui cuvinte "murdare". Exista niste tehnici pentru ca aceste vorbe sa aiba efect si sa excita.Atunci cand spunem cuvinte obscene, trebuie sa fie clare si sa se pronunte bine, astfel Incat sa poata fi Intelese. Spune ce iti trece prin minte, dar cu claritate. Pentru ca aceste cuvinte sa aiba efect, ambii parteneri trebuie sa intre in joc si sa isi lase libera imaginatia.Daca la Inceput va veti simtiti putin rusinati sa spuneti cuvinte vulgare, puteti Incepe cu fraze mai subtile si apoi ridicati tonul.  Exista trei actiuni care nu ar trebui facute In timpul unei conversatii sexy: sa spui lucruri prea vulgare, care nu ar fi fost niciodata spuse, sa vorbesti despre o a treia persoana si sa vorbesti despre romantism. O viata sexuala buna Intr-un cuplu se bazeaza In principal pe Incredere, comunicare si consens. Din acest motiv, In ceea ce priveste vorbitul vulgar in  In timpul sexului, primul lucru este sa iti intrebi partenerul daca ar fi incantat sa faceti asta.

ele.ro