1. Browserul tau e plin de bookmark-uri cu site-uri XXX
Incearca sa tastezi un „p” in bara de sus. Hai, incearca! Sterge rapid istoricul de cautari pe Google (nu trebuie sa vada nimeni la ce te uiti tu) si pleaca de la calculator.

 


2. Postasul a inceput sa ti se para sexy
Parca arata mai bine decat ultima data, nu cumva merge la sala? In fine, daca ti se scurg ochii dupa el, dupa baiatul de la Xerox, dupa chelnerul din cafeneaua unde mergi de obicei, dupa tipul de la care iti cumperi ziarele si, ca sa n-o mai lungim, cam dupa fiecare barbat care iti apare in campul vizual, ar trebui sa-ti faci curaj si sa inviti pe cineva in oras.

 

 

3. Iti rogi prietenele sa-ti povesteasca in detaliu despre aventurile lor
Vrei sa stii totul de-a fir a par: cum a fost preludiul, ce pozitii s-au succedat, cat a durat totul. Nu zice nimeni ca nu e placut sa impartasesti experiente intre prieteni, dar exista o limita. Decat sa traiesti fanteziile altora, nu mai bine le pui in aplicare pe ale tale?

 

4. Ai uitat sa-ti iei pilula, dar nu-i nicio problema
Ai sarit o zi (sau vreo doua) peste anticonceptionale si NU ai intrat in panica? Inseamna ca n-ai facut sex de cel putin o luna. Cel putin.

 

 

5. Cauti febril in telefon pe cineva disponibil pentru sexting
Ai luat la puricat agenda de contacte ca sa gasesti pe cineva pentru un „quickie” prin SMS-uri? In principiu, daca sexting-ul cere atat de mult efort, poate nu e o idee buna sa il faci. Dar, daca ai gasit totusi pe cineva disponibil (si esti sigura ca n-o sa regreti a doua zi), atunci nu te judeca nimeni.

 

 

 

6. Nu te-ai mai epilat de mult
Ai lasat balariile sa creasca si iti inunda gradina? Nu e de mirare ca nu te mai simti sexy. Ce zici sa te aranjezi putin? Inainte sa poti cuceri pe cineva, trebuie sa-ti placa mai intii tie de tine.

Sfatulparintilor.ro