Locul III– Barbatul SAGETATOR:


Nativii nascuti sub acest semn zodiacal au un sarm aparte si au darul de a atrage orice femeie ca un magnet. Daca celelalte zodii de barbati se straduiesc din greu pentru a cuceri o femeie, la ei totul vine natural.

 

Desi nu pare la prima vedere, nativii acestei zodii sunt romantici si odata ce seindragostesc seimplica si devin tandrii si afectuosi. Este adevarat ca sunt unii dintre cei mai greu de controlat barbati,insa merita pastrati.

 

Se afla pe aceasta lista pentru ca stiu ce le place femeilor si le aduc pe acestea pe culmile placerii doar din cateva miscari si cateva atingeri. stiuin amanunt corpul femeii si le ofera acestora placere nebanuita pentru ca eu si cu ce.

 

 

 

 

Locul II – Barbatul LEU:


In societate, nativii acestei zodii sunt foarte eleganti si adevarati domni. Respectaintotdeauna femeia de langa ei si cand vine vorba de relatiiintime, le place sa domine. sunt pasionali si vei avea experiente de neuitat alaturi de ei.

 

Le place sa se joace siincearca tot felul de pozitii si locuri ciudate,insaincitate pentru ambii parteneri. Daca ajungiin dormitor cu un astfel de barbat, nu vei pleca cu buza umflata, ci abia vei astepta sa se repete experienta.

 

Leii au nevoie,insa, de o partenera care sa leinteleaga si sa le accepte dorintele. Le plan femeile puternice pentru ca si ei au firi puternice. Cauta femei care sa nu aibainhibitii si sa fie deschise spre nou.

 

 

 

Locul I – Barbatul BERBEC:


Nativii acestei zodii sunt energici siimpulsivi, dar au multaimaginatie cand vine vorba de amor. au o personalitate dominanta si daca ajungi sa ai o relatie cu unul dintre acesti nativiin dormitor nu vor exista reguli.

 

Fiind un semn de foc, berbecul, se aprinde foarte repede din toate punctele de vedere, dar mai alesin dormitor. Numai prin prezenta lor emana oinfluenta erotica si nu vei regreta noptile petrecute alaturi de ei.

 

Atunci cand trebuie sa cucereasca o femeie,ii place sa o vaneze si apreciaza cu atat mai mult femeile care nu cedeaza din prima. Vor sa lupte si sa se lase greu pentru ca dorinta creste si acest lucruiiincita cel mai mult.

 

 

 

Sursa foto: google.com

a1.ro