Editorii ziarului The Guardian au chestionat mai multe persoane si au realizat un top 10 al celor mai bune melodii pe care sa le asculti atunci cand faci dragoste.

 

 

Dupa ce fanele din toata lumea l-au vazut pe D'Angelo cum arata fara tricou in videoclipul piesei, acestea au inceput sa il asalteze si sa il urmareasca oriunde se ducea, facandu-i tot felul de propuneri indecente. Cantaretul avea sa declare mai tarziu ca aceasta melodie i-a distrus viata

 

2. Serge Gainsbourg - Je T'aime ... Moi Non Plus

 

 

Cea mai faimoasa versiune a acestei melodii a fost cantata de Jane Birkin si a stat multe saptamani pe primul loc in topurile din Marea Britanie. Versurile ei sunt extrem de sugestive, putand fi considerate chiar indecente.

 

3. Barry White - Can't Get Enough of Your Love, Babe

 

 

Inegalabilul Barry White, cel caruia trebuie cu totii sa ii multumim pentru sutele de mii de copii nascuti in anii '80.

 

4. R Kelly - Bump n Grind

 

 

Probabil cel mai de succes cantec al lui R Kelly si cel care a fost ascultat extrem de des de catre fanii R'n'B atunci cand au facut dragoste.

 

5. Shabba Ranks - Mr Loverman

 

 

Shabba a dedicat aceasta melodie celor care se iubesc, insa fanii sai cei mai inraiti au inceput sa il critice si sa il acuze ca si-a schimbat stilul doar pentru a face mai multi bani.

 

6. The Doors - Light My Fire

 

 

Melodia aparuta in 1967 este perfecta pentru cei care asculta rock clasic.

 

7. Donna Summer - Love To Love You

 

 

Una din cele mai de succes melodii de la acea vreme, insa suficient de explicita pentru a fi interzisa de mai multe posturi de radio.

 

8. Meatloaf - I Would Do Anything for Love

 

 

Unul din cele mai populare cantece de rock si o alegere cu care nu ai cum sa dai gres.

 

9. Depeche Mode - Master and Servant

 

 

Desi in videoclip ai impresia ca este vorba de chestiuni politice, versurile sugereaza altceva. Un cantec ideal pentru cei mai... deschisi la minte.

 

10. Prince - Orgasm

 

Titlul melodiei nu mai are nevoie de absolut niciun comentariu sau de explicatii.

www.protv.ro