Acum, regreti ceea ce s-a intamplat si nu stii cum sa faci pentru a remedia situatia si pentru a-l pastra in continuare pe el, aproape de tine. iti dai seama ca a fost o greseala si cel mai probabil, nu o vei mai repeta. Situatia poate fi salvata, asa ca iata ce trebuie safaci casa nu-ti pierzi partenerul definitiv.

 

Aventurile pasagere sunt greselile pe care le facem pentru a ne da seama de calitatea omului pe care il avem langa noisi de ceea ce ne dorim de la viata. Motivatii multiple pot fi gasite pentru ele, care pornesc de undeva din subconstientul nostru. Cu toate ca nu ai fi zis niciodata despre tine ca o sa faci asta vreodata, iata ca s-a intamplat! Ce ramane de facut acum?

 

 

Comunica


Daca nu discuti despre ce a fost, cum s-a intamplat si cu cine, nu ai sanse prea mari pentru a-ti salva relatia. Fii sincera si raspunde la intrebari, chiar daca ti se par incomode. te vor ajuta sa iti dai seama de ce ai facut acest lucru.

 

 

Vorbeste deschis


Daca ai avut o aventura, recunoaste acest lucru si spune ca iti doresti sa salvezi relatia. Este normal sa te temi de consecinte, dar marturisirea va va da posibilitatea de a indrepta lucrurile. E de preferat asta, decat ca partenerul sa auda de la altcineva. Marturisirea poate fi exact lucrul de care ai nevoie pentru a salva relatia, ajutandu-va pe amandoi sa spuneti nemultumirile si sa gasiti solutii pentru asta.

 

 

Nu arunca vina pe celalalt


Sub nicio forma nu arunca vina pe celalalt, spunand ca el este singurul responsabil pentru aventura pe care ai avut-o. In acest fel, nu faci decat sa arati ca nu iti asumi responsabilitatea pentru faptele tale.infrunta problemele si vezi ce a dus la aceasta situatie.

 

 

Nu lua decizii in graba


Lasa-i celuilalt timp pentru a rumega situatia. Nu este usor sa auzi ca persoana iubita a avut o aventura cu altcineva. Nu il fortati sa ia o decizie, pentru ca nu este cazul. Lasati sa treaca putin timp pentru asta, va prinde bine amandurora.

 

 

Faceti o lista


Atat tu, cat si partenerul tau puteti face o lista cu lucrurile care merg si cele care nu merg in relatie, o sa va ajute pe amandoi. Este uluitor cum lucrurile care apr pe liste sunt foarte simple, sincere si directe. E un pas bun catre redresarea situatiei. O sa va dati seama cum puteti depasi acest moment si care sunt aspectele asupra carora trebuie sa lucrati, pentru a le imbunatati.

 

Sursa foto: Google.com

Elli.ro