Stii mitul acela cum ca noi, femeile, stam prost la capitolul orgasm? Ei, bine, e usor de daramat, dar de asta data nu asta vrem. 


Ci sa-i invatam pe partenerii nostri mai grabiti sau mai neindemanatici sau poate doar un pic mai egoisti, cum sa apese butoanele potrivite pentru a avea parte de o partenera cu… orgasm.  In primul rand, e bine sa amintim ca perioada de excitare a femeilor este ceva mai lunga, iar palierul – perioada in care excitatia este la maximum – este de asemenea mai lung decat cel al barbatului. In al doilea rand, pentru ca el, iute din fire, aplica preludiul in varianta prescurtata. asa ca graba, si nepriceperea strica treaba. ia sa vedem insa care-s butoanele alea despre care vorbeam.

 

 

Un preludiu reusit


Foarte important pentru femei, preludiul este un fel de „to do list“ pentru barbati. Dar daca i-am ajuta sa le placa si lor mai mult, s-o faca mai cu aplicatie, mai cu traire si, evident, atat cat ne-ar fi si noua bine. Ia sa vedem, ce-i place lui inainte? Sa te vada miscandu-te. Nu neaparat sa faci „program artistic“, dar un gest mai lent, o miscare a capului, o unduire de sold ii trezesc dorinta. Ii place sa-l dezbraci. Incetul cu incetul, mangaiere cu mangaiere. Si, nu in ultimul rand, ii place sa te miroasa. Nu trebuie sa te dai cu cine stie ce parfumuri costisitoare. Trebuie doar sa mirosi a curat, a dorinta, a iubire. Pentru el, toate aceste mici gesturi inseamna preludiu. Reusit. si provocator. Sa fie si el la inaltime!

 

 

Fantezie la minut.


Fanteziile astea sunt chestii complicate. inca suntem apasate de prejudecati, inca avem impresia ca vor sa profite de inocenta noastra daca acceptam sa le satisfacem vreo fantezie. Daca am scapa de frica asta, ce bine ar fi. O fantezie mica, pusa in practica la momentul potrivit te poate aduce clar pe culmile orgasmului. Asa incepe totul, c pasi de bebelus!

 

 

Punctul G descoperit


Banuiesc ca stii deja ca faimosul punct G (zona cea mai erogena, locul care, mangaiat cum se cuvine, se excita atat de tare, incat orgasmu-i colea!)  nu are o localizare chiar precisa. Nu poti, asadar, sa astepti, oricat de lung ti-ar placea preludiul, pana gaseste omul punctul. Si-atunci cum facem? Ca-n orice expeditie, trebuie sa existe un ghid. Fii calauza lui. ajuta-l directionandu-i usurel mangaierile, prelungeste (doar) un pic preludiul. Daca, Doamne fereste, nici tu nu stii unde-ti este propriul punct G, se mai intampla, foloseste-te de cele clasice. La puncte, zone erogene ma refer: sanii, spatele genunchilor, gatul.

 

 

Un iubit neretinut


Adica un iubit care sa stie sa te invete ce nu stii, care sa se lase „condus“ de dorintele tale. Un iubit bun si bland, care sa nu se crispeze la micile tale ezitari, care sa nu se inchida in el cand isi doreste ceva. Un iubit care sa vrea sa impartiti deopotriva placerea (si sa ti-o ofere de cate ori se poate) si viata, casa si dorintele. Care sa nu caute in alte parti satisfacerea micilor dorinte mai altfel, care sa-ti explice ce si cum. Crede-ma, si acesta e un factor declansator al orgasmului…

 

 

Sursa foto: google.com

femeia.ro