Locul 3: FECIOARELE


Fecioarele insa pun la cale tot felul de planuri pentru a-si atrage partenerul in capcana sexuala. Fecioarele sunt pasionale si dau totul atunci cand vine vorba despre o noapte incendiara. Multi dintre prietenii apropiati ai Fecioarelor stiu ca acestea au tot timpul chef de sex si nu ii surprinde, mai ales ca Fecioarele au si un stil atractiv de a-si exprima sexualitatea.

 

Cei care nu le cunosc s-ar putea sa le eticheteze gresit, dar, in realitate, Fecioara nu face decat sa isi traiasca viata. Fantezii sexuale preferate: orice fantezie in care fecioara are un rol submisiv.

 

 

Locul 2: SCORPION


Nici cu scorpionii sa nu ne fie rusine cand vine vorba de sex. Adevarate animale in pat, priceputi la vorbe care imbrobodesc femeile dintr-o secunda si foarte atenti sa se simta bine chiar si cu o simpla atingere, scorpionii sunt adevarate ”masini de facut sex”.

 

Acestia vin mereu cu idei noi in materie de locuri in care se poate face dragoste sau modalitatile prin care un cuplu poate atinge placerea. Fantezii sexuale preferate: sexul in locurile publice, sexul pe furis, sexul romantic. scorpionii sunt mai degraba dominanti decat submisivi.

 

 

Locul 1: TAUR


Campionul sexual al zodiacului este Taurul. Acesta emana prin pori sex, atunci cand apare intr-un colectiv, toata lumea isi intoarce capul dupa acest semn zodiacal, fie ca este femeie sau barbat.

 

Taurii au un mare talent de cuceritori, acestia tinand cont de sensibilitatile partenerului sexual, pe care uneori le exploateaza doar de dragul jocului erotic.

 

Taurii pot fi duri si pasionali in pat, dar asta le incanta pe femei. Fantezii sexuale preferate: Taurul este putin mai traditionalist de fel, asa ca isi asuma din start rolul de persoana activa in pat. Printre locurile preferate unde ii place sa faca sex se numara clasicul dormitor sau bucataria.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com