1. Calmeaza-te!

 

E normal! Chiar daca e indragostit de tine, e natural ca din cand in cand majoritatea barbatilor sa ia o oarecare distanta ca sa simta ca nu isi pierd independenta. Pana la urma, cel mai probabil, daca ai vedea ca el te sufoca incontinuu, ai da si tu inapoi. Un tango pasional e cel care ilustreaza cel mai bine o relatie-mai ales la inceput: cand unul se apropie prea mult, celalalt se retrage. De cele mai multe ori (nu intotdeauna), acesta e barbatul, pentru ca barbatii au o mai mare nevoie de independenta. Asa ca, pentru o coregrafie armonioasa al dansului vostru, in primul rand nu te panica!

 

 

2. Fa-l sa isi dea seama singur ca ii lipsesti.

 

Tendinta majoritatii femeilor cand simt ca barbatii iau distanta e sa ii asalteze si sa ii sufoce si mai tare. Cu mesaje, cu intrebari, cu prezenta! Dar acum hai sa ne intrebam logic: tu mai ai pofta de mancare cand esti satula? Nu! asa ca lasa-l putin sa ii fie foame...de tine! Mai precis, da-i spatiu sa isi dea seama ca ii e dor, pentru ca asta nu poate face decat in absenta ta! asta nu inseamna sa il ignori sau sa incepi din nou sa iti folosesti aplicatiile de dating, ci pur si simplu sa te bucuri de timpul pe care il ai cu prietenii si de hobby-urile tale.

 

 

3. Comunica-ti sentimentele intr-un mod cat mai prietenos.

 

Nu are sens sa ii reprosezi ceva sau sa il asaltezi cu intrebari agresive de genul “ de ceeeeee nu ma vreeeei” sau “de ceeeee ma respingi?!” si asta mai ales la inceputul relatiei. O sa se sperie si mai tare! E foarte normal sa te simti frustrata sau chiar suparata daca un barbat te neglijeaza, dar nu e cazul ca inca de la primele intalniri sa ii arati cat de mult te raneste. Arata-i in schimb, atunci cand te cauta, ca te bucura gestul lui. In loc de “De ce nu m-ai sunat?” spune-i “ Chiar imi pare bine sa te aud!” sigur ca daca dupa 10 ani de casnicie, dispare 3 zile si nu iti mai raspunde la telefon, nu e cazul sa aplici aceste sfaturi. 

 

 

Daca tii cont de aceste aspecte simple, cel mai probabil relatia va evolua armonios. Daca totusi asta nu se intampla, e pentru ca el pur si simplu, din diferite motive, nu e pe aceeasi frecventa cu tine, nu isi doreste aceleasi lucruri sau cauta-constient sau inconstient, altceva. Iar acest altceva nu inseamna neaparat mai bun, inseamna pur si simplu diferit. Pana la urma, si inghetata de ciocolata si cea de vanilie sunt bune, dar fiecare are o preferata. iar tu iti doresti sa fii langa un barbat care sa considere ca tu...esti cea mai buna inghetata din lume!

 

 

Sursa foto: google.com 

Perfecte