RealDoll este compania fondata de Matt McMullen si este recunoscuta pentru faptul ca produce papusi sexuale extrem de asemanatoare oamenilor. Se pare ca McMullen nu vrea ca asemanarea sa se opreasca la aspectul fizic, ci si sa faca in asa fel incat papusile sa fie mai apropiate de nivelul uman din punct de vedere „intelectual”.

 

Prin urmare, a anuntat ca, in 2017, are in plan sa le echipeze cu inteligenta artificiala. „Pentru unii, aceasta ar putea reprezenta fericirea pe care nu credeau ca o pot avea”, a declarat McMullen, intr-o sesiune Q&A pe Reddit. Acesta a adaugat ca sistemul AI dezvoltat de RealDoll va fi distractiv, captivant si ca va avea potentialul de a simula iubirea. Mai mult decat atat, compania are in plan sa lanseze in 2017 papusi cu capete robotice, capabile sa reproduca expresii umane.RealDoll produce inca din 1997 unele dintre cele mai realiste si scumpe papusi pentru sex.

 

Printre papusile gonflabile care impanzesc piata, cele produse de aceasta companie sunt produse din silicon si pot imita textura pielii si poate chiar temperatura unui om. Mai mult, clientii isi pot personaliza „partenera“, care e gata in 80 de ore de lucru. Daca inteligenta artficiala va fi folosita, atunci i-ar putea fi personalizat si „psihicul”.

 

Sexul cu roboti este, probabil, inevitabil. Dupa cum scriam mai sus, nu toata lumea este incantata de aceste predictii. Profesorul de etica Dr. Kathleen Richardson se teme ca sexul cu roboti va genera atitudini misogine si asteptari sexuale nerealiste. Ea este initiatoarea unei campanii numita „Campanie impotriva sexului cu roboti”, care cere interzicerea acestor practici.

Playtech.ro