Daca nu ai facut sex, dar macar te-ai sarutat cu iubitul la miezul noptii, tot e bine: se spune ca daca te-ai sarutat cu persoana iubita fix la miezul noptii, atunci relatia dintre  voi va deveni stabila si mai solida in anul nou. Daca nu v-ati sarutat, e de rau: va fi un an rece din punct de vedere afectiv.

 

Voi credeti in superstitii?

 

Sorana, 28 de ani:

 
"Din nefericire nu am facut, desi mi-as fi dorit. De vreo 2-3 luni trec printr-o perioada de abstinenta impusa de prietenul meu. Nu stiu exact motivul – m-am gandit ca ar putea fi vorba de amanta, dar nu am gasit semne. 
Cert este ca pentru ca faceam Revelionul acasa m-am gandit sa incerc ceva: mi-am luat lenjerie intima super sexy, din punctul meu de vedere, albastra. Am umplut cada cu spuna, lumanarele, tot ce trebuie. Prima lui remarca cand a intrat in baie a fost:  "Ce e cu spuma asta?"si „Cada e prea mica pentru amandoi”.  Am zis "Ok, hai ca te ajut atunci cu spalatul pe spate" – si mi-am atarnat un picior pe cada, chestii de astea, dar a zis ca il incomodeaza. Despre lenjeria intima a spus ca "de ce port costum de baie"? Sper sa nu tina asta tot anul ca atunci o sa fie foarte rau de mine"

 

Fernando, 26 de ani:


"Am facut:  Dumnezeu mi-e martor si nu stiam de superstitile astea. Dar daca o sa fie anu' cum fu sexul din dimineata de 1 ianuarie, atunci Doamne ajuta, dragi romani, sa-mi fie de bine. Eu cred ca e bine sa faci sex oricand, fie ca e Revelion sau nu - e cel mai bun drog, medicament, desert, sport etc"

 

Brigitte, 23 de ani:


"Sincer nu stiu daca am facut
, dar nu conteaza din punctul meu de vedere pentru ca anul trecut, de exemplu, nu am facut nimic SIGUR si m-am descurcat foarte ok tot anul trecut. Si totusi cred ca iubirea e iubire si sexul e o completare (importanta), dar unde dragoste nu e, facem sex."

 

Corina, 33 de ani: "Nici un Revelion fara sex-asta e deviza mea. Decat sa ma imbuib cu mancare, mai bine ard niste calorii in mod placut in noaptea dintre ani."

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte