Iata 5 momente ideale pentru sex.

1. Cand ai incredere in tine

Increderea de sine este un factor important in relatia de cuplu. Daca tie nu-ti place de tine, ce pretentii poti avea la partenerul de viata?! Sexologii spun ca cel mai prielnic moment de a face sex si sa ai incredere de sine este cand te intorci de la sala. Cel putin asa rezulta dintr-un studiu realizat la Universitatea din Florida, potrivit caruia, dupa ce faci miscare, corpul elibereaza hormoni care te fac sa te simti mai bine, iti sporeste increderea de sine si te dezlantui mai usor in pat.

 

2. Sex fara limite

Daca planuiesti o partida de sex fara ihibitii, fara bariere, asteapta lunile iulie si august. Sexologul Tammy Nelson, expert in relatii din New Haven, spune ca aceste doua luni sunt cele mai prielnice pentru sexul “out-door”: pe acoperis, in curtea casei, in parc sau oriunde puteti astfel incat sa iesiti din zona de confort a propriului pat conjugal.

3. Sex cand esti foarte ocupat

Programeaza o intalnire romantica, un weekend in doi care sa se termine cu focuri de artificii in dormitor. Nici nu trebuie sa iesiti din casa. Pune o muzica lenta, inbraca-te lejer, dar sexy, si concentreaza-te pe calitate, nu pe cantitate.

 

 

4. Sex ca sa iesi din rutina

Cand esti intr-o relatie de ceva vreme, e mai greu sa fii creativ in pat. Insa nu imposibil. Uita de pozitia misionarului din fiecare seara de sambata. Pune ceasul sa sune la ora 3 dimineata si trezesteste-ti partenerul in cel mai sexy mod posibil.

Sfatulparintilor.ro