1. E absent in zilele importante

 

De Ziua indragostitilor, de ziua ta de nastere sau de Craciun este oriunde altundeva, numai cu tine nu. Daca are ganduri mai serioase, va tine cont de aceste zile si va face un efort sa iasa ceva special. Daca are alte planuri sau nu isi aminteste de aceste zile, cu siguranta nu te considera iubita lui.

 

 

2. Nu te suna sa vada ce faci

 

Rareori te suna sa vada cum esti. Exista prea putine mesaje in care iti ureaza sa ai o zi buna sau o noapte buna. Daca nu te simti ok, el nu e interesat sa fie alaturi de tine si sa te ajute sa fii mai bine. Si rar va vedeti fara scopul de a face amor.

 

 

 

3. Sunteti impreuna doar in dormitor

 

Daca te-ar considera iubita lui, ar vrea sa fie vazut cu tine, ar vrea sa-i intalnesti prietenii si familia si ar merge la petreceri cu tine. Daca sunteti doar prieteni cu beneficii si nu vrea nimic mai mult decat asta, atunci el nu vrea sa te amestece cu oamenii importanti din viata lui. Scopul principal este sa faceti amor, nu sa va cunoasteti mai bine si sa faceti parte unul din viata celuilalt.

 

 

4. Nu petreceti timp impreuna in lumina zilei

 

Daca el vrea doar sa faca amor, el nu e interesat sa se intalneasca cu tine. Iar atunci cand petreceti noaptea impreuna, e posibil ca el sa plece inainte sa rasara soarele sau sa isi doreasca sa pleci tu daca v-ati intalnit la el. Nu te va lasa in casa lui daca el trebuie sa plece la munca.

 

 

5. Nu exista niciun acord pentru o relatie serioasa

 

Daca nu ati avut o discutie serioasa despre asta, inseamna ca nu aveti o relatie. si chiar daca ati vorbit, iar faptele lui nu se potrivesc cu ceea ce a spus, atunci cu siguranta sunteti doar prieteni cu beneficii.

 

 

6. Nu e pregatit pentru o relatie

 

Daca el spune ca nu e pregatit pentru a avea o relatie serioasa, atunci crede-l pe cuvant. Acesta este singurul caz in care cuvintele lui conteaza mai mult decat faptele. Nu cauta motive in faptele sale cum ca ar vrea o relatie cu tine daca el a spus clar nu. Exista multe motive pentru care un barbat nu e pregatit pentru un astfel de angajament, iar doua dintre cele mai comune motive sunt: Nu vrea sa se stabileasca undeva din punct de vedere geografic. Poate anticipeaza o schimbare a locului de munca sau intentionaza sa merafa la o scoala in alta parte. Cel de-al doilea caz e ca tocmai a iesit dintr-o relatie serioasa si are nevoie de o pauza.

 

 

7. Depune minimum de efort

 

Daca depune minim de efort, atunci el crede ca sunteti doar prieteni cu beneficii. Efortul minim e diferit in functie de situatie. Poate ca tu esti cea care initiaza contactul dintre voi. Poate ca te suna doar dupa ce termina intalnirea cu baietii.

 

 

 

Sursa foto: google.com

Perfecte