Gesturi tandre

 

Potrivit studiilor,mangaierile si sarutarile fine activeaza centrii miscarii din creier, care favorizeaza eliberarea hormonilor placerii,endorfinele. Astfel,orice urma de tensiune va fi eliminata.

In timpul actului sexual,nu trebuie sa te concentrezi pe nimic altceva decat asupra placerii. Vei simti ca faceti dragoste... la infinit.

 Nu uitati sa va sarutati

 

Relatiile lungi nu sunt ferrite de capcana rutinei, care isi pune amprenta si asupra vietii sexuale. Sexul se transforma din placere in datorie conjugala de sambata seara.

Ca sa va reintoarceti la pasiunea primelor intalniri, incepeti prin a va reaminti de primele sarutari. Ce-ar fi ca seara,inainte de culcare,in loc de un pupic rapid,sa-l saruti cu patos? Este prima invitatie la o noapte lunga si fierbinte.

 

 

Nu sariti peste preludiu


Lipsit de emotie,scurt... este sexul fara preludiu. Ii face pe cei doi parteneri sa-si cunoasca foarte bine trupurile. Totodata, spun sexologii,elibereaza organismul de orice stres. Sarutati-va pe tot corpul, oferiti-va mangaieri si soptiti-va cuvinte dulci la ureche.

 

 

Postludiul,obligatoriu


Pentru ca placerea sa fie deplina,femeile au nevoie nu numai de orgasm,ci si de postludiu. Caci nimic nu este mai placut,dupa o noapte de amor,decat sa te lasi dezmierdata si alintata,in bratele sale.

Va puteti alinta cu saruturi dulci,cu o mangaiere delicata sau printr-un cuvant tandru. si de ce nu,postludiul se poate topi intr-un nou preludiu...

 

 

Momentul ideal pentru sex este la sase dimineata


Potrivit cercetatorilor britanici ora 6:00 este ideala deoarece nivelul de estrogeni si de testosteroni,hormonii sexuali feminini si masculini,se afla la cote maxime.

Sexul matinal este recomandat si pentru cuplurile care isi doresc copii,deoarece in aceste momente ambii parteneri sunt fertili.

 

Clickpentrufemei.ro