O fi frigul, o fi timpul liber pe care il avem la dispozitie sau atmosfera de iubire din jur – posibil –, dar ce conteaza asta?Important este sa ne bucuram de aceasta vacanta pe deplin, inclusiv pe plan sexual. Daca nu ai reusit sa ii cumperi iubitului sau iubitei un cadou de Craciun, nu te panica, avem solutia: ofera-i jumatatii tale o noapte (sau mai multe) de neuitat! Cu siguranta va fi un cadou de nerefuzat!


Iata cateva sugestii de pozitii sexuale pe care sa le puneti in practica in vacanta de Craciun!

 

Misionarul de sezon

Ofera un mic twist acestei pozitii banale! Ea va sta pe marginea patului, cu picioarele apropiate si asezate pe umarul lui, iar el va sta in picioare, penetrand-o adanc si admirandu-i in acelasi timp sanii. Bonus: picioarele tinute strans vor spori senzatia de excitabilitate, deoarece vor stramta vaginul.

 

Sanie cu zurgalai, hei!

 Aceasta pozitie seamana cu sania Mosului! Cum o pui in practica: el va sta tot in picioare, iar ea va sta intinsa pe pat, sprijinita in coate, cu posteriorul si picioarele in afara marginii patului, ridicate. Barbatul o va tine de coapse in timp ce o penetreaza pe la spate. Garantam senzatii tari, de neuitat! 

 

Dansul in poala Mosului

De data aceasta, barbatul sta confortabil in sezut, pe o canapea, iar femeia sta cu spatele la el, ghidandu-si cu precizie miscarile din posterior. Ea se poate juca putin cu rabdarea barbatului, tachinandu-l cu miscarile lascive.

 

Privirea in tavan.

Altfel spus, ea sta intinsa pe spate, cu capul in afara marginii patului, uitandu-se la stelele imaginare, iar el se va bucura (si va profita din plin) de imaginea feminitatii absolute. Capul lasat pe spate permite sangelui sa ajunga rapid la creier, iar asta nu face decat sa sporeasca intensitatea actului sexual si sa va aduca pe amandoi la orgasm. Unul exploziv!

 

Jucarii, jucarii, jucarii!

 Nu pentru copii, ci pentru oameni mari! Ne referim, desigur, la jucariile sexuale, care nu trebuie sa lipseasca din peisajul de sarbatoare. Pozitia 69 este ideala pentru a testa puterile nebanuite ale acestor dispozitive de produs placeri. Folositi un stimulator pentru clitoris si un inel pentru penis – va vor aduce pe culmile placerii!

Csid.ro