Vezi care sunt pozitiile pe care barbatii le adora.

 

In definitiv, relatii intime sunt despre iubire si intimidate, despre incredere si placere.

 

1. Femeia deasupra

Intreaba-ti iubitul ce il inebuneste cel mai tare in dormitor si sigur iti va spune ca imaginea ta goala este cea care il excita de fiecare data. Facem pariu. Aceasta pozitie sexy te pune in postura de conducator si exact asa vrea si el sa te vada. Astfel, in timp ce tu ai libertatea de a decide ritmul si intensitatea contactului, el poate explora fiecare particica din corpul tau. Bonus? Are cea mai placuta priveliste la care poate spera un tip.

 

2. Misionarul

Pozitia, desi cea mai comuna in dormitor, este printre cele mai apreciate de barbati, deoarece le permite sa detina controlul total, in timp ce sunteti inca foarte intimi. soldurile tale sunt libere sa se miste in ritmul stabilit de ambii, fara cuvinte, iar buzele si privirile sunt suficient de aproape incat sa iasa cu scantei. Sexul de calitate este ca o conversatie, iar pozitia misionarului va permite sa comunicati prin intermediul corpului vostru.

 

3. Cowgirl invers

Aceasta variatie care permite femeii sa detina controlul ii ofera lui posibilitatea sa te admire in toata splendoarea ta, asa ca nu este de mirare ca se afla in top 5. Desi contactul vizual si cel tactil nu sunt punctele forte, aceasta pozitie este opusul pozitiilor clasice, romantice. Iar daca vrei sa te uiti in ochii lui, nu trebuie decat sa intorci putin capul.  

 

5. Doggie style

Aceasta pozitie il pune pe el in control si ii permite sa stabileasca cel mai bun ritm pentru el. Deci este o pozitie oarecum egoista. Totusi, va veti bucura de o penetrare mai adanca, ceea ce-l face sa se simta ca un rege in dormitor. Unele femei iubesc la randul lor aceasta intensitate, dar, daca nu te simti confortabil, lasa-l sa stie. Comunicarea este cheia pentru a va bucura de sex si pentru a experimenta din plin in dormitor.

 

5. In picioare

In mod normal, sexul presupune mai multa relaxare, decat efort. Dar, desi una dintre cele mai incomode, aceasta pozitie este printre cele mai apreciate de barbatii care vor sa arate cat de puternici sunt, pentru ca ii ajuta sa fie protectivi cu iubita si sa para irezistibili, in ciuda transpiratiei care le curge pe frunte. Fie ca te sprijina pe blatul de la bucatarie sau ca te lipeste de un perete si te ridica in brate, aceasta pozitie spontana este perfecta si cand sunteti pe fuga, dar si cand vreti ceva mai nebunesc.

Clickpentrufemei.ro