1. Vrea sa fie alintat. Orice persoana are nevoie de afectiune si iubire, nu exista nici o exceptie. Un barbat care iubeste, adora momentele de tandrete dintre voi. Desi poate pare dubios, barbatii iubesc aceste momente de afectiune. Stai cu capul pe pieptul lui si saruta-l pe frunte. Asa va stii ceinseamna pentru tine.

 

 

2. Zambetul care iti apare pe fata dupa ce te saruta. Zambetul pe careil are o femeie dupa ce este sarutata chiar este real, nu se intampla doarin filme. Barbatii nu pot rezista zambetului unei femei pentru ca pentru ei inseamna ca esti fericita alaturi de ei si fericirea ta se transformain fericirea lor.

 

 

 

 

3. Privirea. Orice barbat vrea sa se simta dorit. Privindu-l insistent va stii ca esti interesata de el si poate va face el primul pasin cazulin care nu vorbiti deja. In cazul in care sunteti deja intr-o relatie, contactul vizual dintre voi conteaza foarte mult. Priveste-l tot timpul,ii va placea la nebunie.

 

 

4. Fii sincera. In relatii pe termen lung conteaza foarte mult sinceritatea si comunicarea. Nici un barbat nu vrea sa fie mintit si oricat de dureros ar fi adevarul, prefera sa-l stie. Barbatii apreciaza mult sinceritatea la o femeie.

 

 

 

 

5. Razi la glumele lui. Daca faci asta, ii va creste stima de sine. Chiar daca nu are glume atat de bune, arata-i macar un zambet, va aprecia. Daca iti place si tie sa glumesti si ai simtul umorului dezvoltat este foarte important pentru ca barbatilor le plac astfel de femei. Nu trebuie sa fii mereu serioasa, iesiti din rutina.

 

 

6. Joaca-te cu parul lui. Si barbatilor le place ca femeia de langa ei sa se joace cu parul lor. Ei vad acest lucru ca pe un gest de afectiune si tandrete. Nu trebuie sa fitin dormitor pentru a face asta, poti face acest gest si in timp ce conduce sau stati si va uitati la televizor. Barbatul de langa tine se va topi instant.

 

 

 

 

 

7. Complimentele. Complimentele il vor face sa se simta apreciat si iubit. Sprijina-l in tot ceea ce face si laudal. Nu trebuie sa o faci daca nu esti sincera pentru ca nu are nici un farmec. Insa, daca faci asta, va stii ca il placi asa cum este si ca nu-l judeci cu nimic pentru deciziile pe care le ai.

 

 

8.Ii dai sfaturi. Dupa o perioada de relatie, veti incepe sa va cunoasteti si va impartasi cu tine cele mai adanci ganduri ale sale. Ori de cate ori iti cere sfatul, inseamna ca are incredere in tine si parerea ta conteaza pentru el, asa ca, nu profita de acest lucru, ci incearca sa-i dai cele mai bune sfaturi cu putinta.

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

a1.ro