Multi cred, si nu e vorba neaparat de oamenii de la tara, ca o femeie adevarata trebuie sa calce, sa gateasca demential ori sa lase mereu luna si bec in urma.

 

 

Calitati care atrag orice barbat

Daca asta inseamna perfectiunea si asigura stabilitate in relatie, de ce mai divorteaza oamenii? Exista multe alte calitati care pun in eclipsa tiparul gospodinei.

Barbatii, in adancul sufletului lor, nu cauta menajere, bucatarese ori croitorese, ci suflete care sa le inteleaga, cu ajutorul carora sa construiasca ceva frumos. O poveste din care sa simta ca fac parte cu adevarat.

 

 

O femeie adevarata stie ce vrea de la viata si nu are teama sa spuna cine e si ce vrea. Barbatii au admirat intotdeauna, chiar daca mai mult in secret, femeile puternice.

 

 

O alta calitate pe care barbatii o apreciaza la femei este modalitatea in care femeile stiu sa isi foloseasca timpul. De ce? Pentru ca reprezentantele sexului frumos si destept sunt de multe ori mai bine organizate decat barbatii.

 

 

O femeie care are incredere in ea nu cauta confirmari ale calitatilor ei pe retelele de socializare. Stie ce modele sa isi aleaga in viata si intelege foarte bine modul in care functioneaza rotitele din capul barbatilor.

 

 

Cam asta vor cu adevarat barbatii actuali, iar cei care nu o recunosc verbal sunt tradati de gesturi.

 

Sursa foto: Google.com

Teotrandafir.com