Rutina este cel mai mare dusman al vietii de cuplu, iar cand aceasta intervine si in pat, vei reinterpreta sexul precum o obligatie, nu o placere.

 

Ei bine, este ceva normal ca monotonia sa se instaleze la un moment dat intr-un cuplu. Chiar daca simti ca sexul intre voi doi e ok, este  posibil sa te fi plictisit si tot ce pana acum era interesant si excitant, acum sa fie doar previzibil. Daca te-ai plictisit, gandeste-te ca si el  poate simte la fel, doar ca nici unul dintre voi nu deschide subiectul.

 

 

Comunicarea este cheia succesului


Lasa timiditatea deoparte si mizeaza pe incredere si dorinta. In plus, tine minte ca deschiderea si comunicarea reprezinta cheia rezolvarii tuturor problemelor. Poate crezi ca daca ii marturisesti ce gandesti, ii vei rani sentimentele, dar cel mai bine este sa vorbiti deschis depre ce a-i vrea sa experimentati in pat - singura nu vei putea rezolva situatia. 

Fie ca doresti sa incerci pozitii noi, ca vrei sa va jucati sau chiar sa vizionati filme pentru adulti, cheia este sa oferi solutii si sa astepti alternative din partea lui. Asa cum tu hranesti aceste fantezii doar in mintea ta si le tii pentru tine, e posibil ca partenerul tau sa aiba la randul lui idei pe care nu ti le spune. O discutie deschisa cu siguranta va va ajuta sa aprindeti focul dragostei.

 

 

Cine stie, e posibil ca aceasta prima conversatie sa fie inceputul unei aventuri sexuale pe care o veti impartasi, eliminand monotonia si salvand relatia. Asa ca fa-ti curaj si vorbeste cu el cat mai curand!

Perfecte.ro