Iata numai cateva exemple de astfel de mituri, doar ca… “demolate”.

 

 

Mitul despre sex # 1: Pe masa din bucatarie

Inaltimea este potrivita, e adevarat. Dar vorbim de lemn si, indiferent de pozitie, te paste o durere de spate. In plus oricat de sexi ar fi miscarile, dedesubt e o suprafata dura si rece, care nu permite balansul si te mai ia si cu frisoane. Deci, unde e placerea?

Alternativa: Mai bine incearca covorul din sufragerie. E moale, pufos, calduros si te ajuta sa alungi monotonia.

 

 

Mitul despre sex # 2: In noaptea nuntii

Toate filmele de dragoste propavaduiesc ideea ca noaptea nuntii este propice pentru sex. Acum, pe bune?! Chiar iti mai arde dupa ce te-au pupat cel putin 150 de persoane, ai dansat cu toti invitatii, te-au strans pantofii etc.? Cu siguranta nu.

Alternativa: Lasati noaptea nuntii pentru Hollywood si pastrati-va energia pentru luna de miere.

Mitul despre sex # 3: Pe plaja

Sa faci dragoste pe plaja este fantezia multora. Ai dansat vreodata pe plaja? Te misti incet si depui cam mult efort. Acelasi lucru se intampla si in cazul “dansului” orizontal. Ca sa nu mai vorbim de nisipul care te inteapa si care patrunde in zone sensibile. Numai de sex nu-ti mai arde.

Alternativa: Nu prea e la fel de sexi ideea de a face dragoste in padure, insa este mai incitant sa o pui in practica. Nu va trebuie decat un sac de dormit dublu, si putin spirit de aventura.

Mitul despre sex #4: Afrodisiacele dulci

Ati auzit si citit cu siguranta sfaturi de genul ungeti-va cu miere, cu frisca etc. Ati incercat? Daca nu, nici nu va sfatuim. Imaginati-va trupurile unse si lipicioase. Va frecati unul de altul, unsi si lipiciosi. Si apoi va desprindeti… Ouch! Seamna putin cu epilarea… “Sexi”, nu?!

Alternativa: Incercati cateva condimente: boia, curry, etc. Mancarea bine condimentata te “infierbanta” exact acolo unde trebuie. Plus ca daca un preparat este iute, mananci mai putin, deci nu te duci in dormitor cu burta plina si fara chef de sex, dimpotriva.

 

 

sfatulparintilor.ro