Cum ar fi: nu judeca un barbat dupa cat de (putin) dotat este.

 

Multe femei traiesc cu impresia ca "mare" inseamna mai multa placere. Ei bine, nu intotdeauna este asa. Pentru ca, vorba aceea, esentele tari se tin in sticlute mici, nu? De aceea, nu trebuie sa ii discreditezi pe tipii mai putin dotati. Caci pentru ceea ce le lipseste in lungime sau in grosime vor compensa pe alte planuri.
 

 

 

Iata cateva motive pentru care e bine ca partenerul sa fie mai putin dotat:

 

 

Sexul anal va fi o adevarata placere

 

Un penis prea mare face sexul anal incomod. In schimb, unul de dimensiuni mai reduse va produce placeri nebanuite. Nu este dureros si patrunde mult mai usor, neavand nevoie de o lubrifiere puternica a zonei.

 

 

Barbatii mai putin dotati sunt mai creativi

 

Tocmai pentru ca sunt mai putin dotati, acesti barbati isi folosesc din plin imaginatia pentru a suplini lipsurile. Acestia vor transforma preludiul intr-un adevarat spectacol. Sunt mai deschisi la folosirea jucariilor sexuale, spre exemplu, sau a pozitiilor inedite. In plus, stiu sa isi foloseasca degetele si limba mult mai bine pentru a-i produce placere partenerei.

 

 

Fac tot posibilul sa te satisfaca

 

Barbatii care sunt mai putin dotati sunt adevarati gentlemani. Si nu numai in dormitor, ci in general, in viata de zi cu zi. Vor incerca sa isi cucereasca partenera cu personalitatea si farmecul lor inainte de a a-si pune in practica performantele in dormitor. Sunt mult mai atenti la nevoile femeii de langa ei.

 

 

Devii experta in sexul oral

 

Sexul oral este mult mai usor de practicat cu un barbat mai putin dotat. Riscul sa te "sufoci" e aproape inexistent. La fel si riscul sa il zgarii cu dintii.

 

 

Este visul oricarei virgine

 

Daca primul contact sexual al unei femei este cu un barbat bine dotat, s-ar putea ca experienta sa fie una traumatizanta. Asadar, barbatii cu penisul mic sunt de preferat in cazul virginelor. Actul sexual va fi mult mai lejer, mai placut si le va da incredere in ele.

 

Sursa foto: Google.com

Ele.ro