1. Barbatii vor sa le vorbesti murdar.


Cand vine vorbe de amor, trebuie sa iesi din zona ta de confort mai ales daca vrei ca viata ta intima sa fie cum iti doresti. Multe femei nu se simt confortabil sa faca acest lucru, insa daca vor sa-si satisfaca partenerul, ar trebui sa faca unele compromisuri. Barbatii adora cand femeia de langa ei le sopteste la ureche ce ar vrea sa le faca sau ce vor sa li se faca in continuare. Daca te gandesti ca este prea mult si ca-i va deranja, stai fara grija pentru ca abia asteapta sa iti indeplineasca dorintele.

 

 

 

2. Barbatii vor ca femeile sa preia controlul uneori.


In cazul in care nu vrei sa-i spui ce vrei sa-ti faca sau ce ti-ar placea sa incercati in dormitor, atunci poti sa preiei tu controlul si sa te misti dupa bunul plac. Barbatii adora cand femeile fac asta. Poti chiar sa-l legi de maini pe rama patului in timp ce tot te desfasori in voie. Nu numai ca vei avea tu placere, dar si lui ii va placea sentimentul ca este dominat si ca tu esti sefa in acel moment.

 

 

 

3. Barbatii vor ca femeile sa vina cu idei noi in dormitor.


Daca ai in cap o noua pozitie si vrei sa o incerci, spune-i si nu lasa sa fie doar o dorinta. Poate fi o pozitie pe care si el si-o doreste, dar i-a fost teama sa te intrebe. Potrivit actualitatea.biz, este momentul sa-l mai surprinzi si tu din cand in cand cu lucruri incitante si sa nu ma joci doar dupa cum canta el.

 

 

 

4. Barbatii adora cand sunt surprinsi de partenerele lor.


Daca vrei sa-ti condimenteze viata intima, nu este niciodata o idee proasta pentru ca si barbatii vor sa aiba mereu actiune. De asemenea, barbatii vor ca femeile sa initieze partidele de amor din cand in cand. Daca vrei sa-ti surprinzi partenerul, initiaza o partida pe hol sau asteapta-l cand vine de la locul de munca cu o tinuta seducatoare. aceste lucruri le poti face daca iesi din zona ta de confort, dar cu siguranta va merita.

 

 

 

5. Barbatii vor sa-si priveasca partenerele.


Momentele in care barbatii au o priveliste directa catre corpul gol al partenerei lor, ii innebuneste pur si simplu. Alege pozitiile in care te poate vedea cu totul pentru ca acest lucru ii va placea cu siguranta.

 

 

 

Sursa foto: google.com

a1.ro