Nerespectarea regulilor de gramatica

 

Daca nu esti familiarizata cu anumite cuvinte din limba materna sau dintr-o limba straina, atunci mai bine nu le folosesti la o intalnire pana nu descoperi adevaratul sens. S-ar putea ca un cuvant spus gresit sa ii taie tot cheful de a socializa viitorului partener si sa te respinga. Un studiu recent a demonstrat faptul ca limbajul neadecvat si nerespectarea regulilor de gramatica se numara printre principalele motive pentru care barbatii resping o femeie in cadrul intalnirilor online.

 

 

 

Lipsa manierelor

 

Ai o intalnire la restaurant, dar nu stii sa mananci orice fel de mancare si nici cum se folosesc toate tacamurile? Atunci mai bine te documentezi inainte, asta daca nu vrei sa te faci de rusine in fata unui nou partener. De asemenea, fii atenta si la alte detalii importante, cum ar fi vorbitul cu gura plina, mancatul zgomotos si asezarea mainilor pe masa. Regulile esentiale de eticheta sunt usor de invatat si te vor ajuta sa iti faci o imagine buna.

 

 

 

Lipsa unui hobby

 

Studiile arata ca unul dintre cele mai interesante lucruri pe care le poti descoperi la o persoana este aflarea pasiunilor sale. Barbatii vor fi mult mai interesati de o femeie care isi dedica timpul liber unor activitati creative sau umanitare, de aceea, este important sa vorbesti despre ceea ce iti place sa faci si despre motivatia pe care o ai.

 

 

 

Limbajul non-verbal inadecvat

 

Cand intalnesti pe cineva pentru prima data, s-ar putea ca limbajul non-verbal sa spuna mult mai multe decat lucrurile pe care le discutati. Prin urmare, acorda atentie ficarui gest pe care il faci. Ai grija sa nu stai cu mainile incrucisate, sa nu iti treci degetele prin par si sa nu bati din picior, intrucat aceste reactii pot fi enervante pentru interlocutor.

 

 

 

Tonul vocii

 

Daca stii ca ai o voce mai ascutita, care nu suna foarte placut, incearca sa o temperezi, pe cat posibil. Tonul discutiilor pe care le porti cu un posibil partener este foarte important, motiv pentru care acesta ar trebui sa fie unul cat mai cald si prietenos.

 

 

 

Sursa foto: google.com

clickpentrufemei.ro