Conform unui nou studiu, realizat de o publicatie britanica, barbatii prefera femeile “feminine” in relatiile de scurta durata. In cadrul cercetarii au fost inclusi 75 de subiecti de sex masculin, iar experimentul s-a desfasurat intr-un laborator.

 

Barbatii, aflati in fata unui calculator, au privit colaje cu chipuri de femei caucaziene si japoneze, avand posibilitatea de a modifica aceste imagini si de a le schimba fetele in tipologii mai mult sau mai putin masculine. In final, au fost intrebati care este tipul de femeie pe care il prefera pentru o relatie de scurta sau de lunga durata.

 

Rezultatul studiului a aratat faptul ca barbatii prefera femeile cu un aspect feminin in cazul relatiilor de scurta durata. La acelasi rezultat s-a ajuns si in 2008 in urma unui alt studiu, cand barbatii cu un nivel ridicat de testosteron au optat pentru aceleasi chipuri feminine.

 

 

 

Amanuntul interesant al studiului a fost ca rezultatele indica faptul ca barbatii nu sunt atrasi de femeile cu un aspect feminin pentru o relatie de lunga durata.

 

Concluzia la care a ajuns Anthony Little, cel care a condus acest studiu, a fost ca barbatii sunt interesati de un chip feminin la inceputul relatiei, iar pe masura ce aceasta devine tot mai stabila, personalitatea si comportamentul femeii au prioritate in fata aspectului fizic.

 

Felul in care arati merge mana in mana cu atractia, iar acesta se va schimba odata cu trecerea timpului. Vor ramane insa aceleasi pentru totdeauna personalitatea, vocea si mirosul tau. Iar daca ai noroc de un partener romantic, va sti sa se bucure de toate aceste lucruri.

Perfecte.ro