Altele sunt detaliile care conteaza in viziunea barbatilor si ele tin mai mult de comportament decat de aspectul fizic.

 

Vrei sa stii ce observa la tine barbatul cu care faci sex? Iata cateva indicii:

 

 

1. Initiativa

 

Barbatilor nu le place sa duca de unii singuri greul unei partide de amor. Isi doresc initiativa din partea partenerei de alcov. Asadar, trebuie sa intri in actiune ca sa nu ii lasi impresia ca esti dezinteresata. Sa arati putina emotie.

 

 

2. Modul in care iti misti corpul

 

Deci, dupa cum spuneam, conteaza cel mai mult ce faci si nu cum arati. Daca ramai intepenita si nu ai niciun fel de reactie e normal ca partenerul sa se intrebe daca exista o problema undeva. In schimb, daca esti senzuala, daca te misti incitant, atunci vei primi la randul tau toata atentia. E important sa iti angajezi intregul trup in actul sexual.

 

 

3. Privirea

 

Barbatii nu isi doresc o partenera care sa tina ochii inchisi in timp ce face dragoste. Si nici sa isi tina ochii atintiti in tavan, privind in gol de parca ar astepta sa se termine cat mai repede. Ei vor sa fie priviti, adora sa le scanezi trupul gol si sa ii admiri. Asadar, asigura-te ca privirea ta nu spune altceva decat ti-ai dori.

 

 

4. Felul in care respiri

 

In timpul sexului, respiratia se intensifica, iar tonalitatea vocii scade. Acestea sunt menite sa stimuleze placerea partenerului si sunt indicii care arata nivelul de excitare. Evident, nu trebuie sa faci fortat aceste gesturi, dar lasa-le sa se observe atunci cand ele vin natural. Barbatii vor sa le soptesti la ureche ceva sexy, sa le spui ca abia astepti sa vezi ce urmeaza.

 

 

5. Daca esti proaspat epilata

 

Faptul ca esti proaspat epilata sau ca porti o lenjerie intima de calitate inseamna ca te-ai gandit si te-ai pregatit pentru partida de amor ce avea sa urmeze, iar acest lucru este flatant pentru orice barbat.

 

Sursa foto: Google.com

ele.ro