1. In picioare, lipiti de perete
Aceasta pozitie este clasica si poate fi fabuloasa fara ca el sa te ridice neaparat in aer. Daca stai sprijinita usor de perete si iti tii picioare pe pamant, poti ajunge repede pe culmile extazului. Foloseste presiunea corpului ca sa ramai lipita de perete – asa poti deveni mai excitata si in curand noua pozitie va intra in topul repertoriului tau sexual.

 

2. El – aplecat la marginea patului, iar tu – sub patura
Aceasta pozitie este usoara si placuta din mai multe motive. Daca afara e frig, te poti incalzi sub patura, in timp ce el sta in spatele tau, langa pat. Multe cupluri spun ca diferenta de temperatura face lucrurile mai pasionale. In plus, daca stai sub patura, unele simturi (vazul, partial si auzul) iti vor fi restranse, dar se vor ascuti celelalte! Sub patura e intuneric si e un pic mai greu de respirat, ceea ce confera o senzatie incitanta de pericol, care poate duce la o partida de sex mai „aprinsa“.

 

3. El – intins pe spate, iar tu – in genunchi, peste fata lui
Este o pozitie foarte dominanta pentru sexul oral, cu femeia detinand controlul absolut. Te poti ridica sau cobori catre gura lui, pentru a coordona stimularea pe care o cauti. Daca e greu sa-ti mentii echilibrul, sprijina-te de perete sau pune cate o pernuta sub genunchi, iar cand el are nevoie de un moment de respiro, te poate atentiona usor cu o palmuta la fese.

4. Masturbare reciproca
E una dintre cele mai intime experiente sexuale, pentru ca va puteti privi in ochi in tot acest timp, aratandu-va unul altuia exact ce (si unde) va place. Cat stati intinsi unul langa celalalt puteti vedea ce simte fiecare cand se masturbeaza singur, ca apoi sa incercati acelasi lucru reciproc. Lasa lumina aprinsa, pentru un plus de efect, si bucura-te de contactul vizual intens in timp ce faceti sex!

 

5. Ea – rasturnata peste genunchii lui
Aceasta nu este o opzitie sexuala propriu-zisa, ci mai degraba legata de preludiu, dar este sexy si „obraznica“. Aseaza-te cu fata in jos peste genunchii lui – te vei simti usor vulnerabila, dar asta poate fi excitant. El te poate atinge si mangaia exact acolo unde vrei si, daca va place, poate sa te palmuiasca usor la fund.

sfatulparintilor.ro