1. Vor mult sex si mai mult decat media


Desi studiul demonstreaza clar ca femeile satisfacute fac sex de cateva ori pe saptamana, acelasi studiu arata ca doua din cinci femeile intervievate simt nevoia de si mai mult sex decat atat. Specialistii spun ca femeile au nevoie de multa afectiune, asa ca peste zi spune-i cat de dor iti e de ea, iar seara, acasa, spune-i cat de sexy e in bluza cea rosie.

 

2. E constienta de cat de sexy e


Femeile satisfacute si fericite cu viata lor sexuala nu sufera de lipsa de respect de sine. Patru din cinci declara ca partenerii lor le cred si le vad extrem de sexy si niciodata nu le critica trasaturile fizice. Daca are cea mai mica indoiala ca barbatul de langa ea n-o place suficient, nu se va arata niciodata dezbracata in fata lui.

 

 

3. Vorbesc fara retinere despre ceea ce le place


Femeile fericite sexual sunt sigure pe ele si comunica foarte clar despre ce le place si ce nu. 87% dintre femeile intervievate se exprima verbal fara retineri si au orgasme multiple de obicei. Ele trebuie incurajate sa vorbeasca despre sex si in conjuncturi non sexuale. Insa este bine sa cauti si indicii ale limbajului non verbal, daca vrei s-o faci fericita.

 

 

4. Placerea este tinta finala


Desi suna nebunesc, e adevarat: nu orgasmul este tinta finala a femeii, ci placerea. Trei din patru femei afirma ca starea de placere care rezulta in timpul activitatii sexuale este cea mai importanta si face orgasmul mai putin necesar. Iar sexologii le sustin, explicand ca cu cat iti doresti mai mult orgasmul, fixandu-te doar pe el, cu atat mai mult risti sa-l gonesti.

 

 

5. Pasiunea invinge marimea


Nu e vorba despre cat de mare o ai, ci despre ce stii sa faci cu ea. Doar 7% dintre doamne au afirmat ca marimea este cruciala pentru placerea lor. Restul de 93% afirma ca exista foarte multe feluri in care pot fi satisfacute. Iar specialistii explica: pasiunea este elementul care le face pe femei sa-si doreasca si mai mult. Se pare ca pasiunea si capacitatea de a oferi sunt de 10 ori mai importante decat dimensiunile generoase.

 

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro