1. Te asculta

 

Daca te gandesti vreodata ca barbatii se comporta uneori ca si copii, nu gresesti deloc. Cei mai multi barbati se concentreaza doar asupra lucrurilor care le plac. Daca te iubeste, vocea ta va fi muzica pentru urechile sale, iar tot ce trebuie sa faci este sa spui ceva care conteaza cu adevarat pentru el. Barbatul care te iubeste cu adevarat nu numai ca te va auzi, dar va acorda atentie cuvintele tale. Vei observa ca iti urmeaza sfatul si iti respecta gandurile.

 

 

2. Se cearta cu tine

 

Da, e adevarat. Certurile nu sunt intotdeauna un semn ca relatia voastra trece printr-un moment prost. Daca el te iubeste cu adevarat si investeste in relatia cu tine, se va certa cu tine, va dori sa discutati si sa gasiti impreuna solutii. Discutiile ocazionale sunt un semn ca vrea sa faca lucrurile sa functioneze intre voi.

 

 

 

 

 

3. Face sacrificii pentru fericirea ta

 

Acesta este unul dintre cele mai mari semne ca un barbat iubeste cu adevarat o femeie. Daca isi schimba planurile pentru ca vrea sa te stie fericita, arata ca te iubeste, te respecta si te pune pe primul loc.

 

 

4. Se lupta pentru dragostea ta

 

Un barbat indragostit va lupta pentru a-ti pastra dragostea. Va supravietui celor mai reci ierni si celor mai ploioase zile de primavara doar pentru a fi cu tine. Un barbat indragostit se simte norocos ca te are in viata lui si ideea de a te pierde e ultimul lucru pe care si l-ar dori vreodata.

 

 

 

 

 

5. E mandru de realizarile tale

 

Cand un barbat iubeste o femeie, tot ceea ce face ea se va simti ca propriile lui realizari. Este aproape ca mandria pe care o simte mama atunci cand copilul lor face ceva bun sau nou pentru prima data. Un barbat indragostit nu concureaza cu femeia pe care o iubeste, un barbat indragostit castiga alaturi de femeia pe care o iubeste.

 

 

6. Crede ca arati frumos chiar si in zilele cele mai proaste

 

Nu conteaza daca azi te simti inconfortabil in pielea ta, daca ti-a aparut un cos in frunte sau o rana la buza. El va vrea sa te vada indiferent de acneea care te incearca sau raceala care te face sa arati ca un zombie. Pentru el, vei fi frumoasa indiferent de situatie.

 

 

 

 

 

7. Ii pasa de familia si de prietenii tai, pentru ca si tie iti pasa

 

Un barbat indragostit va intelege ca oamenii pe care-i iubesti sunt importanti pentru tine si daca acestia sunt fericiti, vei fi si tu. Daca te iubeste, va asculta cu nerabdare atunci cand ii vei impartasi povestiri detaliate despre vietile prietenilor tai. Va recunoaste importanta lor in viata ta si va cauta, impreuna cu tine, solutii la problemele lor.

 

 

8. Nu se teme sa fie vulnerabil

 

Barbatilor nu le place sa fie vulnerabili, dar daca te iubeste, nu va avea nici o problema in a arata ca-i este frica sa te piarda. indragostit se simte norocos ca te are in viata lui si ideea de a te pierde e ultimul lucru pe care si l-ar dori vreodata.

 

 

 

 

 

Sursa foto: google.com

a1.ro