Rosu. Oricat de versatila este rochia neagra, las-o in sifonier data viitoare cand iesi la o intalnire si alege o rochie rosie, pentru ca aceasta este culoarea care atrage cel mai mult barbatii.
Mainile lungi si subtiri. Probabil credeai ca barbatii sunt innebuniti dupa femeile cu picioare lungi si subtiri, insa cercetatorii de la Universitatea New South Wales din Sydney, Australia ne arata ca nu este adevarat. Ei au aratat unui grup de barbati diferite clipuri video cu femei si i-au pus pe participanti sa aleaga femeile care li se par cel mai atractive. Cei mai multi dintre ei le-au ales pe femeile cu maini lungi, iar picioarele de acest tip nici macar nu au ajuns in primele alegeri din top.
Lenjeria care se potriveste. Poate ca si tu cheltui o gramada de bani pe lenjerie intima scumpa si sexy, insa se pare ca nu este nevoie sa faci acest lucru. Barbatii nu sunt atrasi neaparat de acest tip de lenjerie, ci apreciaza cand sutienul si chilotii se potrivesc. De ce? Simplu: arata ca iti pasa de el suficient de mult incat sa piezi timp si bani cautand lenjerie care sa se potriveasca, chiar daca doar el o vede si chiar daca o vede doar pentru putin timp.
Coapsele pline. Daca esti complexata de coapsele tale si le consideri prea pline, stai fara grija! Cercetatorii de la Universitatea din California, Santa Barbara, au aratat ca barbatii sunt mai atrasi de o femeie daca aceasta are coapsele mai pline. De asemenea, ei apreciaza si soldurile late.

one.ro