Paginile de internet pe care iti poti gasi perechea, pentru o relatie de durata sau... pentru o zi, le ofera barbatilor insurati protectia de care au nevoie. Este foarte usor sa foloseasca fotografia altuia si sa se declare tanar, necasatorit si dornic sa inceapa o relatie serioasa. Pot spune despre ei numai ceea ce doresc, pot omite defectele si pot exagera calitatile pe care le au.

 

Barbatii casatoriti, care nu vor mai mult decat o simpla relatie virtuala, isi pot construi o identitate cu totul noua. Internetul ii ajuta sa fuga de realitate, de responsabilitatile familiale si de cicalelile sotiei. Pe internet, nu se vede verigheta de pe deget. Timiditatea, parul carunt sau portofelul gol nu se vad nici ele. Este calea cea mai usoara sa castige atentia femeilor care, in realitate, i-ar respinge.
 

 

Cum iti dai seama ca te insala pe net?
Femeile simt intotdeauna cand barbatul pe care il iubesc se indeparteaza de ele. Sotul tau nu poate ascunde mult timp o aventura virtuala, chiar daca tu nu esti un as in ale calculatoarelor.
 

Iata cateva semne care il tradeaza:
- sta mai des in fata computerului si neglijeaza treburile casei;
- alege un loc mai retras unde isi citeste mesajele primite pe e-mail;
- este agitat cand incerci sa vezi la ce se uita pe ecran si inchide repede computerul;
- cu timpul, ii este greu sa stea departe de calculator si se preface ca lucreaza pana noaptea tarziu;
- apar fisiere noi cu parola, care ar putea contine mesajele celeilalte si fotografiile trimise
de ea.
 

Mai mult decat o simpla aventura
Spre deosebire de o aventura de o noapte, o relatie care incepe pe internet presupune o implicare emotionala mai mare, sunt de parere psihologii. Totul porneste de la problemele de acasa, partenerul cauta o variatie, o femeie care sa il admire si care sa il distreze cu replicile ei. De la primul dialog, se creeaza o anumita intimitate intre cei doi si flirtul poate conduce mai tarziu la o relatie extraconjugala reala. Putini barbati insurati merg, totusi, mai departe, deoarece trebuie sa isi deconspire identitatea si sa isi dezvaluie toate minciunile.
 

 

Sfaturi pentru casnicia ta
Odata facut primul pas, sotul tau poate avea oricand o relatie pe internet cu o alta femeie. Aceasta inseamna ca relatia voastra are probleme pe care ar fi bine sa le discutati cu toata sinceritatea. Daca el prefera sa traiasca o fantezie pe internet, adu-i aminte ca dragostea reala poate fi mai frumoasa. Discutati despre nemultumirile amandurora, despre visurile lui neimplinite si ajuta-l sa fie mai multumit in cuplu. Daca singura nu stii cum sa depasesti acest moment, convinge-l sa mergeti impreuna la un psiholog pentru consiliere maritala.

 

www.libertatea.ro

acasatv.ro