Ai un puternic simt al identitatii. 
Stii cine esti, stii ce vrei de la un iubit si ce nu, ce crezi ca functioneaza si ce nu. Pe de-o parte, acest lucru este fantastic si arata multa intelepciune din partea ta, insa in acelasi timp iti diminueaza sansele de a-ti gasi un partener de viata, pentru ca lista potetialilor iubiti se reduce simtitor din cauza pretentiilor.

Esti hiperintuitiva. 
Iti faci prea multe griji si faci presupuneri ce ar putea rupe relatiile care nu au un fundament puternic. 

Faci din relatii un experiment. 
Fie esti atasata, fie esti cu o persoana care nu este marea dragoste, ci mai degraba o legatura intensa menita sa te invete si sa te dezvolti.

Scopul tau este altul decat dragostea. 
Inainte de toate, tu iti doresti sa te realizezi pe cont propriu li abia apoi esti dispusa sa iubesti complet si profund. Daca te indragostesti prea din vreme, atunci consideri ca nu vei mai fi in stare sa faci celelalte lucruri importante pentru tine.

Nu te multumesti cu nimic altceva decat cu sufletul pereche. 
 Nu cunosti notiunea de mediu si compromis in relatie, tu vrei totul sau preferi sa ramai singura.
Multi oameni iti ofera pasiune, dar cu putini esti compatibila. 
Pentru ca esti foarte profunda, iti este foarte usor sa intalnesti o dragoste nebuna si ai multi admiratori care te gasesc fascinanta. Dar sa gasesti pe cineva care sa iti fie prieten, confident si amant poate fi o provocare.

Nu esti interesata sa iesi si sa cunosti oameni pe cai moderne. Chiar daca nu ai nimic contra intalnirilor online sau a relatiilor incepute in cluburi, nu te regasesti si nu vei actiona niciodata astfel.

Esti o fire saritoare si atragi oameni care au nevoie de ajutor, nu de dragoste. 
 Te simti cel mai bine atunci cand esti capabila de a ajuta pe cineva care are cu adevarat nevoie.Cu toate acestea, e crucial sa iti dai seama ca trebuie sa alegi un partener, nu un student sau un caz de caritate.

Nu iti place sa intri in joc. 
Intalnirile amoroase te obosesc si te simti total dezinteresata de aceasta activitate pentru ca nu e ceva instinctiv pentru tine, ci iti cauzeazi mai mult stres decat distractie.

Standardele tale sunt ridicate. 
Ceri mult de la tine, deci la fel procedezi si cu posibilii viitori iubiti. Chiar daca acest lucru este de apreciat, el trebuie tinut sub control, realizand ca trebuie sa accepti atat calitatile, cat si defectele. Nimeni nu este perfect!

Ai un bagaj in spate. 
Ca sa fii ceea ce esti acum a trebuit sa faci fata multor situatii, sa te chinui sa evoluezi si sa inveti din experiente provocatoare pe care viata ti le-a pregatit. in timp ce acest lucru este de apreciat, problemele nerezolvate ar putea sa isi puna amprenta in implicarea unei eventuale relatii.

Simti frica la fel de intens ca si iubirea. Cu cat iti place mai mult de cineva, cu atat iti e frica sa nu il pierzi. Tu nu doar iubesti intens, tu simti totul la maximum, iar asta sta uneori in calea lucrurilor bune care ar putea sa ti se intample. 
Sursa foto: Google.com

Eva.ro