Dragostea indeparteaza granitele, peretii si inhibitiile. Nu face niciun efort pentru asta. Intr-o relatie necesita ceva munca insa este doar un dans ritmic al usurimii si gratiei. Din nefericire, atunci cand nu este un dans usor, relatia se incheie dezastruos. In asemenea momente, oamenii se intreaba: „Ce s-a intamplat”.

 

 

Iata 6 motive pentru care femeile parasesc barbatii pe care ii iubesc.

1. Se simt singure


O femeie vrea sa simta ca este importanta. Daca barbatul ei nu este langa ea sa o sustina nu exista niciun motiv pentru care sa vrea sa ramana in acea relatie. Atunci cand simte ca este apreciata nimic nu este mai presus de barbatul sau. Barbatii au tendinta de a se detasa rapid dupa ce devin confortabili cu o situatie. Insa atunci cand  o femeie vede ca dragostea si atentia nu sunt reciproce, realizeaza ca nu este nevoie sa mai ramana in acea relatie.

 

 

 2. Nu se simt intelese


Nu este nimic mai enervant pentru o femeie decat sa aiba senzatia ca nu esti atent la ea cand vorbeste. O femeie este miscata de cuvinte. Are nevoie sa simta ca este inteleasa, acceptata, respectata si sprijinita. Cand ii impartaseste ceva jumatatii sale, o face pentru ca are nevoie sa simta conexiunea cu el. Cavalerismul este punctul de ordine aici. Femeile iubesc actele simple ale comunicarii si dragostei. Aruncarea gunoiului, spalatul vaselor sau orice lucru ce denota prezenta este exceptional intr-o relatie. O femeie paraseste relatia daca are senzatia ca o privesti ca pe un obiect care iti apartine de la sine.

 

 

 3. Nu se mai simt sexy


Barbatii sunt creaturi sexuale. Cand vor sex sunt gata. O femeie are nevoie de intimitate, preludiu si sentimentul ca este dorita cu pasiune de barbatul ei. Rutina este sarutul mortii. Femeia vrea spontaneitate. Tanjeste dupa romantism. Femeile sunt fiinte care isi folosesc mult capul. Prin urmare, cand un barbat este stimulat de un film pentru adulti sau de o alta femeie, ori simte nevoia de o eliberare, femeia va fi complet nepregatita. Exista un moment in viata unei femei cand realizeaza ca daca barbatul ei nu o mai doreste sau nu o face sa se simta extreordinar (in dormitor si in afara lui) atunci este timpul sa mearga mai departe.

 

 

4. Exista o schimbare semnificativa in viata


Criza varstei mijlocii loveste pe toata lumea. Cele mai multe femei nu cer masini noi sau haine fistichii. Au nevoia sa stie ca sunt sexy si dorite de barbatii lor. Menopauza isi face aparitia si de acum inainte ce era inainte usor tolerat acum le scoate din minti. Schimbari de viata: copiii finalizeaza liceul; un parinte are nevoie de ingrijire permanenta; stresul financiar este tot mai mare. Femeile care si-au revenit dupa un cancer sau o alta boala grea apasa „butonul” care ii elimina pe barbati din vietile lor. O femeie trebuie sa fie sigura ca aceste schimbari majore sunt depasite cu forta si demnitate alaturi de barbatul sau. Cand nu este sprijinita femeia il va parasi imediat pe cel care nu i-a fost alaturi.

 

 

 5. Femeilor nu le plac persoanele predictibile


Barbatii intra in rutina. Cu cat inainteaza in varsta cu atat simt mai putin interesati sa se implice in ceva ce nu-i intereseaza. Tocmai de aceea, barbatii experimenteaza majore crizei ale varstei mijlocii. Insa femeile au nevoie sa se simta importante, ca ele conteaza. Chiar si oferirea unei cani cu cafea conteaza pentru ele. Familiaritatea nu se simte prea bine la varsta mijlocie. Este plictisitoare. Pentru o femeie barbatul nu este un obiect fix. Este un companion.

 

 

 6. Barbatii care lipsesc adesea


Femeile tolereaza o multime de lucruri, insa sa aiba un barbat care sa fie mai interesat de iesirile in oras, nu este deloc pe placul lor. Intr-o lume feminista, o femeie nu are nevoie de un barbat care sa aiba grija de ea. Are nevoie de un partener care va sta alaturi de ea si ii va aprecia prezenta. Cand un barbat vrea sa petreaca timpul in orice alt loc insa nu alaturi de ea, femeia va alege sa plece. Poate ca va amana o astfel de decizie, insa cu cat va fi luata mai tarziu cu atat mai urata va fi despartirea.

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro