Berbec

Evita aroganta si superioritatea in relatiile amoroase, fii sincer si deschis. Daca ti se pare ca partenerul de cuplu nu se ridica la nivelul asteptarilor tale, mai intai analizeaza ce fel de asteptari ti-ai setat si daca nu cumva sunt exagerate. Vorbeste mai mult cu partenerul de cuplu, cu calmul si respectul cuvinte. Continuand in aceeasi maniera, vei simti o imbunatatire in relatia voastra. Nu lasa nimic sa-ti altereze increderea in persoana iubita.

 

Taur

Esti cand afectuos si romantic, cand agitat si iti pierzi cumpatul. Este recomandat sa fii mai politicos cu partenerul de cuplu si mai sensibil la sentimentele lui. Altfel ii transmiti mesaje confuze si nu va putea sa stabileasca o punte de comunicare coerenta.  Comunicarea sincera si deschisa este cheia rezolvarii tuturor problemelor aparute in cuplu, indiferent ca sunt de natura casnica sau amoroasa. Incearca sa fii putin mai afectuos cu persoana iubita.

 

Gemeni

Evita actiunile egoiste. Partenerul de cuplu s-ar putea simti inferior. Sunt posibile avansari sau mariri de salariu, dar asta nu justifica atitudinea aroganta, cu atat mai mult in cuplu. Este recomandat sa inveti sa asculti, sa iti controlezi impulsurile si iesirile nervoase, sa iti accepti responsabilitatile si sa conlucrati spre imbunatatirea relatiei de cuplu. E nevoie de amandoi pentru a merge mana in mana  pe drumul asumat in viata de cuplu.

 

Rac

Daca esti indragostit de cineva si nu ti-ai impartasit sentimentele pana acum, iata ca a venit si momentul tau, mai ales daca esti convins ca persoana respectiva este ALESUL (ALEASA). Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, este o perioada propice sa-ti reafirmi sentimentele si sa iti revitalizezi relatia de cuplu. Pot aparea mai multe iesiri in oras, in cercuri selecte, gratie partenerului de cuplu si nu este exclusa o imbunatatire a statutului social.

 

Leu

Treci prin niste transformari psihologice care te fac sa intelegi ca cea mai mare parte a energiei tale trebuie utilizata in imbunatatirea realatiilor de familie. Programezi tot felul de intalniri cu rudele mai apropiate fie pentru a petrece timpul, fie pentru a le spune ce ai pe suflet. Stima de sine este in crestere si, daca esti singur, nu este exclus sa-ti gasesti jumatatea in aceasta luna. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, rezolvi tot ce tinea de resentimente si neintelegeri din trecut.

 

Fecioara

Ai nevoie de mai multe activitati impreuna cu persoana iubita intrucat ai tendinta sa te instrainezi. Daca si partenerul va incepe sa faca lucruri pe cont propriu, ideea de cuplu va fi data uitarii. Analizeaza care sunt punctele forte ale fiecaruia si care sunt punctele la care mai trebuie sa lucrati pentru ca relatia sa se cimenteze. Discutiile despre comportamentul fiecaruia, virtuti si defecte sunt de bun augur. Petreceti mai mult timp impreuna si veti fi mult mai fericiti.

 

Balanta

Pot aparea cateva tensiuni in viata amoroasa, pornite de la lucruri marunte. Ceva in subconstientul tau pare ca exagereaza fiecare traire. Analizeaza toate trairile latente, gelozie nemarturisita, secrete, atitudini egoiste, nu le neglija, caci s-ar putea acumula. Iar relatia de cuplu poate avea de suferit. Este nevoie de multa sinceritate si de discutii oneste despre orice te framanta. Impartaseste-ti temerile, limitele, pentru a capata mai multa putere.

 

Scorpion

O perioada armonioasa, in care iti arati si cele mai ascunse sentimente. Esti afectuos, romantic, te exprimi clar si fara timiditate, complexe sau masti. Esti foarte sigur pe ceea ce simti si vrei sa revitalizezi relatia de cuplu. Exista mai multa intelegere intre voi si puneti dragostea pe primul plan. Daca esti singur, nu este exclus ca cineva sa apare in viata ta. Iar daca esti indragostit, acum este momentul propice sa-ti arati dragostea.

 

Sagetator

Ai nevoie de o perioada in care sa ai grija si de persoana ta. Ajungi la o intelegere cu persoana iubita sa capeti putina independent pentru a te ocupa de lucruri care iti plac tie si care te ajuta sa te dezvolti. Odata ce-ti satisfaci aceasta nevoie devii foarte dragastos, creste loialitatea fata de partenerul de viata, nu te mai simti vulnerabil in fata lui si toate insecuritatile tale dispar ca prin farmec. Evita comportamentul rece si crizele de gelozie.

 

Capricorn

Traversezi o perioada foarte sensibila, in care se pot aduna resentimente daca nu faci ceva ca sa-ti relaxezi psihicul. Daca ai acumulat neintelegeri si animozitati, nu le tine in tine. Exista foarte posibil sa izbucneasca. Incearca sa comunici mai mult cu partenerul de cuplu sa creezi un mediu de incredere reciproca. Nu trebuie sa fii melodramatic, nu trebuie sa te transformi in victima societatii. Nu lua decizii importante sub puterea impulsului. S-ar putea sa le regreti mai tarziu.

 

Varsator

Esti afectuos, senzual, iti pui partenerul pri primul loc, iti exprimi usor sentimentele. Persoana iubita se poate simti rasfatata din moment ce iti este foarte usor sa spui ceea ce simti, sa iti arati dragostea.  Toate deciziile pe care le iei sunt sustinute de catre partenerul de viata care iti este un adevarat suporter, iti da sfaturi bune, iar tie iti merge bine din plin, atat in viata particulara, cat si in cea profesionala.

 

Pesti

Te simti presat de catre cei dragi si mai ales de catre partenerul de cuplu. Iti faci griji multe, uneori fara rost, si este indicat sa analizezi care este cauza insecuritatilor tale. Daca persisti in aceasta hipersensibilitate, poti deteriora relatia de cuplu. Partenerul de cuplu nu stie cum sa te ia, ce sa-ti spuna ca sa fie bine. Este recomandat sa ai o atitudine matura, serena, pentru a avea o relatie armonioasa atat cu familia, cat si cu partenerul de cuplu.

 

 


sfatulparintilor.ro