Berbec

Nu iei dragostea prea in serios dragostea, iar planurile pe care ti le faci solemn la inceputul saptamanii le amani unul cate unul. Nu este o decizie prea buna daca vrei sa nu-ti dezamagesti partenerul de cuplu.

 

 

Taur

Nu lasa grijile de la birou sa-ti tulbure viata amoroasa. Te poti distra cu partenerul de cuplu daca nu te vei gandi la termene de predare. Daca esti singur sunt sanse sa intalnesti o persoana speciala.

 

 

Gemeni

O saptamana excelenta pentru a-ti arata sentimentele fata de persoana iubita. Esti incantator, sarmant si te folosesti de orice prilej pentru a-ti curta jumatatea. O rasfeti cum te pricepi tu mai bine.

 

 

Rac

Te poti intalni cu o persoana din trecutul tau care sa-ti aduca la suprafata sentimente pe care le credeai uitate. Rememorati lucrurile frumoase pe care le-ati trait impreuna si nu este exclus sa luati relatia.

 

Leu

O persoana pe care ai cunoscut-o de curand este foarte interesata de tine. Iti faci ochi dulci de fiecare data cand va intalniti. In weekend te poti convinge daca e perechea potrivita sau nu.

 

 

Fecioara

Petreci mai mult timp sigur pentru a te asigura ca sentimentele pe care le ai pentru o persoana pe care ai cunoscut-o de curand sunt adevarate sau doar o toana. Nu lua hotarari definitive daca esti confuz.

 

 

Balanta

Te asteapta o mare provocare. Ai de ales intre doua persoane care te plac si nici ele nu-ti sunt foarte indiferente. Analizeaza-ti bine sentimentele pentru a lua cea mai corecta decizie pentru tine.

 

 

Scorpion

Sarcasmul caracteristic induce in eroare multe persoane. Faptul ca nu se stie daca vorbesti serios sau nu produce multe confuzii si poti avea probleme in cucerirea unei persoane pe care o curtezi de ceva vreme.

Sagatetator

Te bazezi pe intuitie. Daca esti singur este un moment prielnic sa iti gaessti jumatatea. Trebuie doar sa iti asculti vocea interioara si sa iti urmezi instinctele. Nu vei fi dezamagit, trebuie doar sa ai rabdare.

 

 

Capricorn

Incepi sa te gandesti la o persoana din trecutul tau. Frunzaresti albume foto si iti amintesti de vremurile bune. Esti sigur ca iti doresti sa reinnozi aceasta relatie? Daca da, fa primul pas.

 

 

Varsator

Secrete ale trecutului iti dau peste cap prezentul. Vorbeste sincer si deschis cu partenerul de cuplu pentru a lamuri problemele, apoi veti decide impreuna ce aveti de facut.

 

 

Pesti

Iti place o persoana de sex opus si o studiezi indeaproape. Vrei sa afli mai multe pentru ea, ce fel de om este, daca te place sau nu. Atentie, insa, sa nu fii prea “bagacios” pentru ca trezi suspiciuni.

 

 

sfatulparintilor.ro