Berbec
Este o perioada propice pentru a comunica idei, proiecte, sentimente. Relatiile, indiferent de natura lor, se imbunatatesc gratie abilitatii de a spune cu claritate ceea ce simti. Este recomandat, insa, sa si asculti ceea ce-ti spun ceilalti.

Taur

O saptamana in care treci de la o extrema la alta. Cand ai multa putere si energie si ai tendinta de a fi manipulator, cand esti epuizat si pasiv si te transformi rapid in victima. Ia o pauza si pune-ti ordine in sentimente pentru a gasi calea de mijloc.

 

 

Gemeni

Simti nevoia de mai multa afectiune si faci tot posibilul ca sa petreci cu partenerul de cuplu mai mult timp decat pana acum. Weekend-ul anunta o iesire in doi, fie in alt oras, fie in alta tara. Daca nu esti fericit in relatie, anumite frustrari sau neintelegeri pot accentua tensiunea.

 

 

Rac

Dai si primesti iubire, relatia se dezvolta armonios, te simti fantastic. Nu eziti sa iti rasfeti partenerul de cuplu. Pot aparea cateva mici turbulente in cuibusorul de nebunii, la sfarsitul saptamanii, insa le rezolvi cu rabdare si intelegere. Duminica se anunta fierbinte!

 

Leu

Relatiile cu ceilalti pot deveni confuze si descurajante. Indiferent ce vrei sa faci simti ca ti se pun piedici. Nu este o perioada propice sa incepi o relatie, daca esti singur, iar daca esti deja implicat intr-o relatie evita hotararile definitive. Exista riscul sa le regreti mai tarziu.

 

Fecioara

Dupa mai multe perioade de instrospectie descoperi cine esti tu si ce vrei cu a devarat. Cheia tuturor problemelor de natura sentimentala se afla in sufletul tau si esti gata sa fii mai spontan si mai flexibil pentru a avea o viata de cuplu mai sanatoasa.

 

 

Balanta

Traversezi o perioada in care te poti simti frustrat si descurajat. Esti sensibil la critici si depui eforturi pentru a te ridica la nivelul asteptarilor tuturor. Ti se pare ca esti constrans in multe privinte si incepi sa te simti sufocat. Fii rabdator si calm pentru a gasi solutii la problemele ivite.

 

 

Scorpion

Esti atent si la nevoile celorlalti, iti asculti mai mult partenerul de cuplu si intelegi lucruri pe care pana acum evitai sa le bagi in seama. Esti dragastos cu partenerul de cuplu si ai tendinta sa renunti la ambitiile materiale pentru a te dedica mai mult valorilor spirituale.

 

Sagetator

Ai dorinta de a face lucruri noi, de a avea experiente noi si de a incerca proiecte noi. O perioada propice unor calatorii in care sa impletesti armonios afacerile cu placerea. Atentie la cuvintele pe care le folosesti, caci ar putea irita pe cineva si ai putea fi considerat lipsit de tact.

Capricorn

Manipulezi, ai pretentii destul de bizare, iar gelozia de macina. O saptamana destul de agitata, cu multe rabufniri nervoase, din cauza faptului ca ti-e teama sa nu fii parasit. N-ar fi rau sa-ti analizezi trairile si sa afli care este sursa acestor frici.

 

 

Varsator

Ti-e teama sa discuti deschis cu partenerul de cuplu despre lucruri care fac parte din fata ta intunecata. Toata lumea are un trecut mai mult sau mai putin tumultos, iar asta n-ar trebui sa te inhibe. Secretele si frustrarile pot face mai mult rau unei relatii decat adevarul spus la timp.

 

 

Pesti

Ai tendinta sa-i judeci si sa-i critici pe ceilalti, cauti nod in papura pentru orice, esti mai putin receptiv si nu te intereseaza si punctul celorlalti de vedere. Inchiderea tuturor canalelor de comunicare nu este cea mai buna solutie. Incearca sa fii mai deschis si mai comunicativ.

 

sfatulparintilor.ro