Cercetarea a oferit raspunsuri surprinzatoare.Daca femeile din Belgia, Franta si Irlanda par sa traiasca momente furtunoase in dormitor si sa se bucure cel mai des de senzatiile oferite de orgasm, cele din Finlanda incearca sa se multumeasca cu calitatea, nu cu calitatea.

 

1. Belgia

Belgienii sunt cunoscuti in special pentru talentul lor culinar, iar ciocolata si vafele vorbesc de la sine, insa femeile nu pierd timpul nici in dormitor. Acestea au gasit modul ideal de a arde calorii, asa ca ajung la orgasm de 13,86 ori pe saptamana.

 

2. Franta

Nu mai e un secret pentru nimeni ca francezii iubesc sa faca dragoste si ca barbatii sunt cei mai buni amanti din lume, asa ca le ofera partenerele lor 11, 34 de orgasme pe saptamana.

 

3. Irlanda

si irlandezele par sa fie norocoase la acest capitol. Ele ajung sa fie in extaz de10,64 ori in sapte zile. Vremea rea din Irlanda ofera cuplurilor o scuza corecta pentru a petrece mai mult timp in dormitor.

 

4. Anglia

In spatele usilor inchise, englezii nu sunt atat de rezervati pe cat isi doresc sa para. Femeile din Anglia au orgasm de 9.87 ori in sapte zile.

 

5. Spania

Spaniolii isi folosesc flerul si pasiunea si in dormitor, asa ca nu uita niciodata sa isi duca partenerele pe culmile placerii. in medie, spanioloaicele spun ca au orgasm de 9,73 ori pe saptamana.

 

6. Olanda

Olandezele nu renunta in ruptul capului la mersul pe bicicleta, dar, dupa cate se pare, au si alte sfabiciuni. Ele ating punctul culminant intre cearsafuri de 9,31 ori pe saptamana.

 

7. Norvegia

Norvegienii adora sa isi petreaca timpul in dormitor. si pentru ca domnii cred in egalitatea dintre sexe au grija sa isi trateze partenerele asa cum se cuvine. Ca si rezultat, femeile apasa butonul placerii de 9.17 ori pe saptamana.

 

8. Danemarca si Suedia

Danezii si suedezii nu sunt cu mult in urma vecinilor lor din Norvegia. Scandinavii sunt cunoscuti pentru dorinta lor de a experimenta lucuri noi in dormitor. in general, femeile ating orgasmul de 8, 89 ori pe saptamana.

 

9. Italia

Romantismul si sarmul italienilor se resimt si in intimitate, iar italiencele pot depune marturie. Acestea sunt tot timpul rasfatate de partenerii lor, de aceea simt placerea de 8.26 ori pe saptamana.

 

10. Grecia

Grecia este locul perfect unde poti da frau nazuintelor tale salbatice. Femeile fac sex si ajung la orgasm de 7.84 ori pe saptamana, iar barbatii nu ezita sa isi foloseasca abilitatile  amoroase.

 

11. Germania

Femeile din Germania nu au nicio reticienta in as face cunoscute nevoile, iar barbatii nu au nicio problema a le respecta dorintele. Acestea tintesc orgasmul de 7, 63 de ori pe saptamana.

 

12. Elvetia si Slovacia

Daca te intrebi de ce femeile din Elvetia si cele din Slovacia arata atat de sanatoase, raspunsul ar putea fi pentru ca au cel putin un orgasm pe zi. Acestea reusesc sa atinga placerea maxima de 7, 21 de ori pe saptamana.

 

13. Ungaria

Maghiarii nu sunt niciodata infometati dupa placere, poate si pentru ca femeile se bucura de 6,72 orgasme pe saptamana de la barbatii lor.

 

14. Austria

 Barbatii din Austria sunt grozavi in dormitor. Ei au intotdeauna grija de viata amoroasa a partenerelor lor si se asigura ca acestea ating orgasmul de cel putin 6.44 ori pe saptamana.

 

15. Polonia

Polonezii sunt renumiti pentru ca muncesc din greu si nu isi iau niciodata pauza, mai ales atunci cand trebuie sa petreaca momente de tandrete in compania iubitelor. Femeile resimt orgasmul de 6.37 ori pe saptamana.

 

16. Cehia

Femeile din Republica Ceha sunt cunoscute pentru frumusetea lor, asa ca barbatii au inteles ca trebuie sa le ofere intotdeauna momente de satisfactie, asta daca nu isi doresc sa le piarda. Ca sa nu caute iubirea in alta parte, barbatii isi multumesc partenerele de 5.95 de ori pe saptamana.

 

17. Portugalia

Nici in Portugalia femeile nu duc lipsa orgasmului. Ele sunt rasplatite in medie de 5.67 ori pe saptamana.

 

18. Finlandia

Femeile din Finlanda nu au atat de multa activitate. Pentru ele insa primeaza calitatea, nu cantitatea, asa ca se multumesc cu 4.48 orgasme pe saptamana.

 

Fondatorul site-ului Victoria Milano, Sigurd Vedal, crede ca femeile ar trebui sa fie rasfatate cat mai des in dormitor: "Stim cu totii ca necesita ceva timp si efort pentru a invata ceea ce face ca o femeie sa atinga orgasmul, iar cercetarile noastre arata ca acestea au devenit mai increzatoare in a spune ceea ce-si doresc."

 

Este un fapt dovedit ca multe femei din Europa au mai mult de un orgasm pe zi. O viata sexuala satisfacatoare poate fi minunata, atat pentru sanatatea noastra fizica, cat si mentala'',  marturiseste ea.

 

Sursa foto: Google.com

Csid.ro