Daca chiar esti genul de persoana care nu se simte presata de timp sau circumstante sa inceapa o relatie, iata cateva motive in plus care te vor face sa te gandesti de doua ori inainte de a alege partenerul nepotrivit.

1. Esti fericita cu tine si consideri ca asta este de ajuns

 

In ziua de astazi, mass-media este plina de mesaje nesanatoase in ceea ce priveste relatiile. Ca de exemplu, multi sunt de parere ca ai nevoie de o persoana care sa iti fialaturi pentru a te bucura din plin de sarbatori sau pentru a tsimti ”completa”. aceste idei merg de minune in carti si in comediile romantice, dar in viata reala sunt destul de distructive pentru psihicul nostru. Esti o persoana speciala, fericita si mai mult decat capabila de a te simti bine si de una singura! Nu ai nevoie de altcineva pentru a avea sentimentul de acceptare. Apreciaza-te si iubeste-te tu in primul rand! Daca te simti bine singura, doar tu cu tine, te vei simti bine si alaturi de cineva atunci cand va veni momentul potrivit!

2. Ai facut o alegere de a ramane single, deci vrei sa fii asa

 

 

Chiar daca suna ciudat la prima vedere, trebuisa accepti faptul ca a nu timplica intr-o relatie la momentul actual eststrict decizia ta – asaca fii mandra de asta! Data viitoare cand esti intrebata de statusul vietii tale amoroase, raspunde cu incredere si mandrie. Nu este niciodatao rusine sa ne asumam propriile idei si moduri de a trai viata!

 

3. Esti itotal control asupra vietii tale

 


In loc sa ramai victima propriei frici de singuratate, preia controlul asupra ta! spune-ti de exemplu ca in mod actiai decis ca anul acesta sa fiidoatu cu tine. si esti cat se poate de constienta si multumita de alegerea taDaca planuiesti sa iesi la intalniri in perioada care urmeaza, du-te la date-uri care chiar au potential, intalneste oameni amuzanti si care te binedispun, si, cel mai important, da-ti destul timp pentru a cunoaste persoanele cu care intri in contact! Nu e nicio graba si nicio presiine, distreaza-te!

4. Faci exact ceea ce vrei, cand vrei

 

 

Pana la urma, statutul taamoros eststrict alegerea ta – tocmai de aceea nu putem spune daca este bun, rau, gresit sau corect. Tine numai de tine si din motivul asta iti recomandam ca in loc sa fii victima unor concepte sociale, cel mai bine gandeste-te la ce iti doresti tu pentru tine! Ce ai alege daca nu ar fi vorba despre presiunea gasirii unui partener/sot etc? Lasa-ti timp de gandire si gaseste ceea ce iti doresti cu adevarat. Nu este important daca esti sau nu implicata intr-o relatie. Ceea ce conteaza cu adevarat este ca iti iei deciziile constient si faciceeace este bine pentru tine.

5. E mult mai bine sa fii singura decat in relatia nepotrivita

 

 

Sa incepi o relatie din simplul motiv ca esti speriata de singuratate este mereu o idee proasta. E nevoie de mult curaj pentru a infrunta toate provocarile vietii de una singura, dar este cu mult mai sanatos sa faci asta singura decat alaturi de omul nepotrivit!

Sursa foto: Google.com

Elle.ro