Nu fii complexata. 
Multe femei se gandesc ca nu au o zona intima „frumoasa” sau se asteapta ca vaginul sa miroasa a trandafiri si sa aiba gust de dulceata. Nu-ti mai bate capul cu asta!

Nu il sufoca cu patura. 
Este foarte sexy atunci cand partenerul se baga sub patura pentru a ne satisface, dar are nevoie si de aer. Nu tine patura in jos cu mainile, e foarte posibil ca el sa o dea la o parte la un moment dat.

Nu te holba.
E ok sa iti privesti partenerul, dar e foarte ciudat sa te holbezi fara nicio expresie pe fata.

Nu ii strange capul prea tare cu picioarele. 
In cele mai intense momente, cel mai probabil si tu incepi sa strangi picioarele. Ai grija, totusi, nu ii strange capul prea tare, il va durea!

Nu ii smulge parul. 
Multe femei isi plimba degetele prin parul partenerului in timpul sexului oral, dar incearca sa nu il tragi prea tare de par.

Ai grija la gaze. 
Gazele sunt absolut naturale si oricine le are. Avand capul chiar in acea zona, iubitul tau isi va da seama instant daca ai gaze, deci nici nu incerca sa o faci fara sa isi dea seama! Pur si simplu ridica-i capul de acolo.

Nu iti fie teama sa dai instructiuni. 
Partenerul tau vrea sa ajungi la orgasm, deci va fi recunoscator daca ii vei da sfaturi.Nu il obliga sa iti faca sex oral o ora. Ok, intelegem, vrei sa ajungi la orgasm, dar gandeste-te ca tipul a obosit. Tu cum te-ai simti daca el te-ar forta sa ii faci felatie prea mult timp?

Nu te preface ca ai orgasm. 
Asta nu ajuta pe nimeni. Tu te vei simti prost ca ai mintit, iar el va crede ca e un maestru al sexului oral.

Nu spune niciodata „Las-o balta, n-are rost”. 
Daca partenerul nu se descurca bine, ofera-i sfaturi. Daca pur si simplu nu poti ajunge la orgasm, spune-i asta. Sau spune-i ceva sexy precum „Nu mai pot astepta, te vreau in mine acum!” Dar niciodata nu e ok sa ii spui sa se opreasca insinuand ca habar n-are ce face.

 

 

Sursa foto: Google.com

Cosmopolitan.ro