Urmatoarele pozitii sexuale sunt in topul favoritelor lui, gratie "privelistii" minunate pe care o ofera. Daca vrei sa-l faci dependent de trupul tau, afla ce ii incanta privirea cu adevarat.
 

 

1. SIRENA

 

 

Dintre numeroasele pozitii sexuale excitante din punct de vedere sexual pentru el, `Sirena` se remarca printr-un `tablou` idilic pe care i-l poti oferi partenerului tau. Imaginea ta ii va domina fanteziile sexuale vreme indelungata, garantat.

Asaza-te pe o parte, pe pat sau pe podea, sprijinindu-te in cotul drept. Tine-ti un picior perfect intins pe pat si ridica-l pe celalalt in aer, fara sa il indoi. Iubitul tau se va pozitiona in genunchi, sprijinindu-ti piciorul pe care il tii ridicat de urmarul sau. Va adora privelistea, dar si penetrarea de sus in jos, gratie senzatiilor diferite pe care le experimentati amandoi.

Iar pentru un plus de `wow` pentru el, foloseste-ti mana libera pentru a-l mangaia cu varful degetelor pe piept, uitandu-te adanc in ochii lui. Strange-i usor sfarcurile intre degete si observa-l cum se topeste de placere.

 

2. FUNDULETUL OBRAZNIC

 


Ofera-i o vedere unica `de la spate`, cu aceasta pozitie `delicioasa` pentru ochii lui pofticiosi.

In timp ce el sta in sezut, cu picioarele intinse perfect, intoarce-te cu spatele la el si intinde-te cu chipul catre picioarele sale, astfel incat soldurile tale sa fie de o parte si de alta a taliei lui. Misca-te de sus in jos, in timp ce te sprijini cu palmele de gleznele lui.

Aceasta este una dintre cele mai incitante privelisti pe care i-o poti oferi asupra posteriorului tau.

 

3. COWGIRL

 A sosit momentul sa preiei conducerea! Roaga-l sa se intinda in pat, astfel incat genunchii sa ii fie in dreptul marginii patului (iar talpile sa ii atinga podeaua).

Asaza-te deasupra lui, aplecata, astfel incat sa ii poti imobiliza cu palmele mainile intinse deasupra capului.

Ai deplina libertate de miscare, el se va excita in aceasta ipostaza de `supunere` si va adora sa se excite vizual, privind o femeie superba, miscandu-se goala deasupra lui!

 

4. MISIONARUL PE MARGINEA PATULUI

 Asaza-te in posterior pe marginea patului, cu picioarele pe podea.

Intinde-te pe spate si departeaza-ti picioarele, astfel incat sa aiba acces deplin la zona ta intima. El te poate penetra din picioare sau stand in genunchi, in functie de inaltimea patului.

Privelistea excelenta de care se bucura nu se afla doar intre coapsele tale, ci si in zona sanilor, care se misca (inevitabil) extrem de "obraznic" in timpul miscarilor de `du-te, vino`.

 

ele.ro

ele.ro