Exista insa suficiente defecte unanim recunoscute. Iata cateva dintre ele:


1. Greseli comise de o femeie, care transmit clar ca ele nu se considera sexy si nici nu incearca sa devina: neglijenta, murdaria si mirosurile neplacute ale trupului.

 

2. Unele defecte tin de inexistenta autorespectului. Femeia care nu se autoapreciaza exprima acest lucru prin tinuta sleampata, supraponderabilitatea, lipsa de tonus muscular si de incredere.

 

3. Unele femei exagereaza incercand sa se faca placute si aceasta disperare produce o reactie de respingere. Fiind prea agresive, prea dornice, prea interesate sfarsesc prin a-si izgoni admiratorii.

 

4. Un alt mod de a indeparta barbatii este tendinta de a ridica obstacole in incercarea lor de a se apropia – critici, pesimism, masculinitate in comportamnet, duritati, tafna sau indiferenta.

 

5. Obiceiurile proaste sunt metehne care indeparteaza; doua dintre ele au un efect extrem de nociv asupra atractivitatii: fumatul si alcoolul.


 
6. Orice exagerare duce, de obicei la efectul contrar. Alegerea proasta a vesmintelor, bijuteriilor, parfumului trimit mesaje mai degraba negative decat pozitive. Uneori femeile isi tolereaza unele defecte minore care ar putea fi usor indepartate de catre un dentist sau dermatolog.

 

7. Comportarile de prost gust sau ieftine determina reactii negative prompte. Barbatii tind sa antipatizeze femeile zgomotoase, dure, care injura, se poarta indecent sau se imbraca provocator.


 
8. Trasaturile negative de caracter pot sa diminueze atractia fizica a femeii in cauza. Una dintre cele mai neplacute este negativismul, care reprezinta un handicap mai serios decat obezitatea.

 

Sursa foto: Google.com

Sfatulparintilor.ro