De ce se intampla asta? Ei bine, specialistii in psihologie spun ca ar fi patru mari motive, dar desigur exista si nuante.

1. Barbatilor le pasa de marime. Barbatii sunt creaturi pentru care marimea este importanta. Se gandesc si la propriile "marimi", dar si la cele ale femeilor. Una dintre motivatiile pentru care babratii iubesc sanii mari ai femeilor se refera in principal la senzatia tactila, la posibilitatea de a atinge si de a strange sanii mari.

2. Sanii sunt linistitori. Suna ciudat, poate chiar este ciudat, dar involuntar si inconstient, barbatii sunt linistiti de sani, pentru ca undeva in mintea lor pastreaza senzatia de confort pe care o simteau cand erau bebelusi alaptati de mamele lor.

3.Sanii sunt un simbol al fertilitatii. Sanii mari le sugereaza barbatilor ca femeia pe care o privesc este fertila, ca poate avea un bebelus si ca poate avea grija de el. Atractia barbatilor pentru sanii mari vine si din dorinta lor inconstienta de a se perpetua.

4. Selectia naturala. Potrivit unor studi recente, barbatii sunt interesati de dimensiunea sanilor unei femei deoarece in mod simbolic le-ar sugera capacitatea ei de a hrani bebelusul. Desi in prezent reproducerea nu mai este o prioritate, ramane instinctul primar al omului, chiar si dupa secole de evolutie.

Acasa TV