Daca pe vremuri, plantele si florile erau presate si apoi se preparau infuzii pana cand se termina procesul de distilare, astazi, si tu poti crea un parfum din planta aleasa punand-o in apa si lasand sa se evapore surplusul de apa. Asteapta racirea produsului, iar uleiul volatil se va separa de apa. Poti utiliza petale de flori, bucati de fructe si tot felul de plante, cu multiplele lor potentiale.

 

 

Flori de portocal - un sedativ, relaxant. Va predispune la o stare de visare.
 

Para pergamuta - actioneaza impotriva gandurilor negative. Reduce frica si potoleste anxietatea.
 

Scortisoara - un afrodiziac special pentru cei carora le lipseste dorinta sexuala.
 

Cedru - stimulant. Un afrodiziac usor. Potoleste anxietatea. Inalta spiritul si purifica mintea.

 

 

Menta - un tonic si un stimulant al dorintei sexuale.
Iasomie - un agent vindecator puternic pentru afectiuni emotionale. Schimba starea de spirit intr-una mai buna si stimuleaza erectia.
 

Lamaie - un tonic natural, cu aport de energie. Ajuta la reducerea inflamarii zonelor erogene.
Portocala - intareste inima si imbunatateste starea fizica a corpului.

 

Paciuli - un efect sedativ si afrodiziac. Poate fi utilizata sub forma de aroma pentru a reduce anxietatea excesiva fata de raspunsul sexual.
 

Rozmarin - este un agent stimulant pentru glande si caile respiratorii si, prin urmare, creste energia ritmului sexual.
Trandafir - aceasta esenta regleaza functionarea organelor sexuale ale femeii. Ea are actiune de afrodiziac, antidepresiv, sedativ si tonic pentru inima, stomac, ficat si uter.


 

P.S.: Masajele erotice pot fi realizate cu diferite tipuri de uleiuri care stimuleaza circulatia sangelui si dorinta sexuala. La barbat, tehnica va avea eficienta maxima daca se aplica in zona testiculelor. La femeie, rezultatele se obtin prin descoperirea celor mai sensibile zone in timp ce aceasta este mangaiata fiind sub influenta acestor arome.

acasatv.ro