intarziere a orgasmului iti poataduce, de fapt, un orgasm la puterea o mie. 

 

Daca vrei sa scapi de rutina sexuala, incearca sa faci niste schimbari. Mici, dar importante. Ne referim aici la intarzierea orgasmului. ideea e sa nu te agiti atat si sa nu fii obsedata de orgasm. Ca si in alte domenii ale vietii tale, sa fii prezenta e mai important decat sa te agiti ca o molecula. 

 

 

Intarzie-ti orgasmul

 

Daca simti ca te apropii de, stai putin. Opreste-te. Gandeste-te la premierul Romaniei ca sa-ti treaca, apoi ia-o de la capat, incercand, pe cat poti, sa-ti scoti din cap imaginea doamnei Dancila. Ia-o de la capat, cu puteri proaspete, mai intarzie de cateva ori orgasmul, facand apel si la alte personaje din viata ta. Ei bine, iti permitem ca de data asta sa te lasi ambetata de oxitocina si serotonina, hormoni care secreta in timpul sexului si care-ti induc senzatia de somn si de relaxare. 

 

 

Exercitii Kegel cat cuprinde


Stai pe scaun la birou? Mergi pe strada? Vorbesti cu un potential angajator? Fa exercitii Kegel pentru intarirrea muschilor vaginali. Cele mai bune exercitii Kegel se fac in timp de faci pipi, retinandu-te putin. Aceste exercitii iti creeaza posibilitatea sa obtii orgasme de o intensitate mai mare. 

 

 

Preludii cu incetinitorul


Mai las-o mai moale, relaxeaza-te, uita de grijile zilei si aprinde-te incet. asta face sa se elibereze o cantitate mai mare de hormoni ai fericirii (oxitocina si serotonina), iar senzatia de bine sa se prelungeasca pana mai incolo. E terapeutic. Noul bine e mai incet. 

 

Sursa foto:

Clickpentrufemei.ro