Cum puteti reveni la sentimente mai bune si o viata sexuala implinita dupa ce unul dintre parteneri a inselat?

 

La inceput, mai ales daca inca te doare faptul ca ai fost inselata, iti poate parea imposibil sa refaceti legatura emotionala si sexuala, dar daca ati ales sa ramaneti impreuna, trebuie sa depuneti amandoi efort, vital pentru acest proces.
 

La inceput, haul format intre voi poate parea prea adanc ca sa-l puteti depasi, insa lucrurile care nu pot fi spuse, pot fi transmise intre iubiti cu ajutorul atingerii, iar sexul va poate reaminti amandurora de ce sunteti inca in aceasta relatie. In acelasi timp, insa, este destul de greu sa refaceti legatura sexuala.

 

Cel mai probabil, unul dintre voi va fi pregatit sa reconstruiasca relatia sexuala inaintea celuilalt, dar daca tu nu esti inca pregatita sa faci acest pas, da-ti oricat timp ai nevoie si nu te simti presata de faptul ca el s-ar putea intoarce la cealalta femeie daca nu faceti sex mai repede...

 

Este normal sa ai aceste temeri dupa o astfel de trauma, iar increderea cu greu se poate reconstrui, insa nu este imposibil.

 

Vorbeste-i iubitului tau despre ceea ce simti, mai ales transmite-i faptul ca nu te simti pregatita sa intretineti relatii intime inca. Psihologii sunt de parere ca pentru a ajunge la sex, trebuie sa va conectati fizic si in alte moduri, cum ar fi imbratisarile, saruturile pasionale si dormitul impreuna, imbratisati. De asemenea, puteti face alte lucruri impreuna, care sa va apropie si sa va readuca la faza incipienta a unei relatii - de exemplu, plimbarile in parc, iesirile in oras.

 

Cu siguranta iti vei pune la indoiala puterea de atractie asupra partenerului si increderea in sine, dar cu timpul vei reusi sa treci peste acest hop si te vei simti din nou sexy. Un mod de a face asta este sa incetinesti cat mai mult procesul de apropiere si pas cu pas sa reluati relatia. Aceasta incetinire va poate aduce multe avantaje daca vreti acelasi lucru si relatia poate deveni chiar mai puternica decat inainte de infidelitate.

sursa:unica.ro
 

acasatv.ro