Daca unele zodii par a fi create pentru celelalte, unele combinatii pot fi de-a dreptul dezastruoase. Ca si in cazul zodiilor enumerate mai jos. Numai ca, in cazul acestora, chimia sexuala dintre ei este atat de mare, incat, in ciuda incompatibilitatilor astrale, din dormitor sar scantei.

 

Taur si Leu

Relatia dintre Taur si Leu poate fi transpusa in doua cuvinte: emotie si pasiune. Este cuplul pe care toata lumea il uraste, pentru ca nu se sfieste deloc sa-si arate afectiunea in public. Sunt firi senzuale si arata asta tuturor. Doar ca, firi foarte orgolioase, nu isi vor cere scuze pentru nimic si vor ajunge sa se desparta, in ciuda chimiei din dormitor.

 

 

Pesti si Balanta

Atat Pestii, cat si Balantele sunt firi optimiste si pozitive. Unii ar putea spune despre ei ca sunt de-a dreptul naivi si cu capul in nori. De cele mai multe ori relatia poate avea de suferit tocmai din pricina faptului ca niciunul nu are simtul realitatii.

 

 

Scorpion si Varsator

Ambii au un comportament egocentric, dar se atrag reciproc precum doi magneti. Nu le place sa se complice si pot aparea multe conflicte care sa duca la desapartire. In dormitor, insa, sunt lipsiti de inhibitii si dau frau liber imaginatiei.

 

 

Sagetator si Pesti

Sunt temperamentali si se bazeaza prea mult pe noroc. Sagetatorul este foarte ambitios si motivat, muncitor si mandru, dornic sa-si implineasca telurile. Pestii sunt pasivi, lenesi si dependenti de altii. Pentru ca muncesc suficient de mult, Sagetatorii nu sunt dispusi sa suporte lenea Pestilor, oricat de mult le-ar placea sa faca sex cu ei.

 

 

Gemeni si Rac

Nu poti spune niciodata ce ar avea de gand sa faca un Rac. Isi schimba atat de des starea de spirit, incat se surprinde si pe el insusi. Acum este jovial si jucaus, acum este depresiv. La fel si la Gemeni, doar ca, la ei, accentul se pune pe logica si nu pe emotii. Sunt firi nehotarate, care cu greu iau o decizie. E prea multa instabilitate pentru o relatie pe termen lung, dar pot iesi scantei din dormitor daca se aliniaza corect planetele.

 

 

Taur si Berbec

Doua personalitati puternice, doua minti stralucite, talentate, muncitoare, motivate spre succes si spre lux. Au un potential urias si nu se dau in laturi de la nicio lupta. Dorinta de a avea aventuri pline de adrenalina ii uneste in dormitor, insa incapatanarea impinsa la extrem nu da prea multe sanse de supravietuire cuplului.

 

Sfatulparintilor.ro