Iar pentru o relatie fericita, este important ca atat femeile, cat si barbatii sa stie aceste zone, pentru a putea face uz de ele. Odata ce atingi o femeie in aceste locuri, o vei face sa fie nebunadupa tine!

 

 

Femeile au senzori de agrement pe tot corpul, pe care nici ea nu ii stie foarte bine. Odata ce citesti acest material, vei deveni constienta de toate zonele pe care un barbat le poate atinge si care te pot aduce pe culmile placerii. Daca vezi ca nu se pricepe, ii poti sugera tu cateva tehnici prin care sa poate faca asta!

 

 

Sarutarile pe ceafa. Femeile se dau in vant dupa sarutarile pe ceafa. In Japonia, ceafa este considerata foarte sexy, mai ales prin faptul ca este dezgolita si vulnerabila. Astazi, zona cefei este subestimata atunci cand vine vorba de placere, dar inca mai functioneaza.

 

 

Clavicula. Sa fim sinceri! Clavicula bine definita poate fi foarte sexy pe o femeie. Si ar trebui ca un barbat sa isi arate aprecierea pentru frumusetea femeii, atingand aceasta zona cu saturari usoare. Un sfat privind aceasta zona ar fi ca aceasta sa fie sarutata atunci cand femeia este imbracata, nu dezbracata. Sigur, este una dintre cele mai erogene zone si in timpul sexului, asa ca ar trebui sa ii spui celui de langa tine cat de mult iti place sa fii sarutata aici.

 

 

Spatele. Cu toate ca nu ti se pare la o prima vedere, si spatele este o zona erogena, mai ales daca este simulata cu varful degetelor sau cu miscari simple de masaj. Acest lucru dovedeste grija unui barbat pentru femeia de langa el si ca o protejeaza. O zona similara este in jurul umerilor, la fel de erogena. Atunci cand sunteti singuri, roaga-l pe iubitul tau sa stimuleze aceasta zona cu limba, dar fara a fi prea insistent.

 

 

Spatele genunchiului. De obicei, oamenii nu dau o mare atentie zonei din spatele genunchiului, dar aceasta este o mare greseala. De ce? Pentru ca acea zona este foarte sensibila. Daca il rogi sa mangiie aceasta zona, atat tu, cat si el, veti avea parte de o mare surpriza! Atunci cand sunteti in pat, nu uita sa il rogi sa stimuleze spatele genunchiului, daca vrea sa te topesti de placere.

Lobul urechii. Foarte excitant de atins, mai ales de limba unui barbatRoaga-l sa atinga, sa sarute sau chiar sa muste usor lobul urechii, daca vrea sa vada satisfactia pe fata ta. Barbati, puteti incerca sa rontaiti zona din afara urechii, dar ceea ce trebuie sa stiti este ca femeile nu sunt innebunite dupa limba in ureche, pe care o gasesc un gest revoltator de cele mai multe ori.

 

 

Masajul la picioare. Este un alt lucru dupa care stopesc femeile, mai ales daca au un job solicitand, care le cere sa stea toata ziua in picioare sasa stea pe tocuri. O femeie nu va refuza niciodata masajul la picioare, mai ales daca cel de langa ea are degete lungi si frumoase, care ii pot asigura cateva minute de neuitat in ceea ce priveste relaxarea.  

 

 

Sursa foto: Google.com

Elli.ro