Iata un top al lucrurilor pe care barbatii le iubesc la femei:
 
Barbatii iubesc la femei… dintii
Evident, zambetul este important insa nu este nevoie sa ai dintii perfecti. Dintii trebuie sa aiba… personalitate. Nu ne referim la „distante intre dinti atat de mari incat are loc o aluna intre ei”, insa o strungareata draguta atrage mereu atentia.
 
 
 
Barbatii iubesc la femei… dungile de broz
Barbatii sunt mari fani ai dungilor de bronz. Sunt grozave si este ca si cum ai arunca o privire asupra unui lucru care a fost ascuns pana atunci.
 
 
Barbatii iubesc la femei… rabdarea
Se mai intampla ca barbatii sa intarzie. Chiar daca un gentleman face tot posibilul sa nu se lase asteptat, nimeni nu este perfect. Tocmai de aceea barbatii iubesc rabdarea femeilor. Mai ales daca, intr-o seara, se intorc beti dupa ce au iesit in oras cu baietii.
 arbatii iubesc la femei… nebuniaEiiiiii, nu este vorba de psihopatie. Este vorba despre o femeie interesanta, care nu plictiseste, cu un simt al umorului ascutit. Este foarte bine ca, uneori, femeia pe care o iubesti este la fel de nebuna ca si tine.


 
Barbatii iubesc la femei… parul proaspat spalat
Este foarte simplu: fa dus regulat si orice barbat care se apropie va dori sa vina chiar mai aproape.

 
 
Barbatii iubesc la femei… dansul
Daca stii sa dansezi probabil ca te descurci excelent in pat. Daca nu stii sa dansezi, si atunci este posibil sa te descurci bine in pat. in ambele cazuri ai de castigat.
Barbatii iubesc la femei… sanii
Va rugam sa observati nu am am specificat piept proeminent. Este ridicol sa presupui ca orice femeie trebuie sa aiba un bust generos. insa orice femeie are sani, iar acestia pot fi oricand etalati.
 
 

Barbatii iubesc la femei… pantalonii scurti barbatesti
Orice femeie isi poate starni iubitul doar plimbandu-se prin casa imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti barbatesti si un tricou. Succesul este garantat.
 
 
Barbatii iubesc la femei… simtul umorului
Este adevarat ca este o idee buna ca femeia sa rada mereu la glumele spuse de iubitul sau. insa, acesta va considera ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior daca si ea va incepe sa spuna bancuri. insa, nu exagera niciodata, nu incerca sa fii amuzanta daca nu-ti sta in fire.

Sfatulparintilor.ro