Saruntandu-i fiecare parte a corpului, barbatul a constatat ca zona intima reactioneaza intr-un mod pozitiv la atingerea cu buzele si limba. Asa, cunnilingusul a devenit o parte integrata a celor mai multe partide sexuale, incorporata fie inpreludiu, fie in timpul actului sexual sau chiar dupa, in functie de placerea partenerului, de dorinta partenerei sau dupa cum ii ghideaza instinctele sexuale pe fiecare in parte.
 

Desi practicat inca de la inceputuri ca o forma de excitatie superioara, cunnilingusul a suferit in timp interpretari care mai de care mai negativiste sau mai puerile.
Insa, ceea ce nu poate fi niciodata combatut este faptul ca stimularea clitoridiana cu ajutorul limbii este o modalitate des folosita cu scopul de a atinge orgasmul.
 

In anumite credinte cunnilingusul a primit un loc venerat: in taoism, de exemplu, sexul oral oferit femeilor este perceput ca pe un flux de energie prin care se poate atinge longevitatea si vitalitatea.
 

Citeste si: Afla ce prefera barbatii: femei slabe vs plinute!

 

Pe insula Ra'ivavae, in vremuri stravechi, cunnilingusul era practicat sub forma unui ritual in temple sacre, urmat de rugaciuni.
 

In contemporaneitate, aproape 100% dintre femei isi doresc sa primesca sex oral si cam la fel de multi barbati isi doresc sa ofere placerea orgasmica a cunnilingusului.
 

E o forma de cunoastere si de descoperire a celuilalt chiar si atunci cand protagonistii nu o constientizeaza.
Nu la fel de multi si recunosc in public. Pe de alta parte, exista inca barbati care traiesc cu anumite prejudecati ce ii impiedica sa atinga cu gura vaginul iubitei lor.
 

Asadar, stim ca cei mai multi il practica, dar stim ce cred barbatii din zilele noastre despre cunnilingus? Cum se raporteaza ei la sexul oral, de ce l-au adoptat ca pe un stil de viata sexuala?
 

Cei mai multi si-l doresc cu adevarat sau doar recurg la acesta metoda pentru ca "asa se face"? Inteleg barbatii "moderni si deschisi la minte" din ziua de azi profunzimea acestui act sexual sau il practica doar ca pe o extravaganta?

 

 

Ii excita sau ii blocheaza mai degraba? Pe scurt, ce gandesc ei cand patrund in acea zona foarte, foarte intima?
 

Un studiu care a analizat raportarea barbatilor la tot ce inseamna sexualitate a demonstrat ca 80% dintre barbati considera sexul oral primit de ei cea mai excitanta activitate sexuala si doar 13% viseaza sa practice cunnilingus.
Insa, cei mai multi stiu ca, in timpul sexului oral pe care il ofera, trebuie sa fie gentili, sensibili, sa isi posede partenera prin saruturi, sa isi doreasca sa se contopeasca cu ea...

Citeste si: Ce inseamna sexul pentru barbati. Vezi 5 secrete pe care le tin pentru ei

 

Mai mult, ei nu cred ca raportul dintre o felatie si un cunnilingus se masoara in aceeasi parametrii. Prima mare diferenta consta in faptul ca lor le este mult mai usor sa practice cunnilingus inca de la prima intalnire, fara sa isi puna in pericol imaginea.
 

Multe femei traiesc, totusi, cu teama ca pot fi catalogate negativ daca indraznesc "prea repede", chiar si acum in secolul al XXI – lea.
 

Intrebati de o revista franceza despre parerea proprie privind cunnilingusul, multi tineri au declarat cu nonsalanta ca li se pare deja o obligatie sa isi satisfaca partenerele prin sex oral – "exista deja o tiranie a cunnilingusului", a revenit unul dintre intervievati.
 

Pentru altii, cunnilingusul este doar un alt sarut pasional intr-o zona intima, asa cum barbatii saruta pe gat, pe umeri, pe sani.
 

Asadar, zic ei, una peste alta, cunnilingusul este mai mult decat o simpla penetrare – mult mai interesant, mai profund, mai puternic.

sursa:one.ro

acasatv.ro