Unii dintre ei au o problema cu partile fizice, altii cu abilitatile de a satisface o femeie, iar cei de la Thought Catalog i-au intrebat chiar pe ei despre asta. Muta sagetile STANGA/DREAPTA pentru a citi toate raspunsurile.

 

1."Nu ma simt neaparat nesigur, cat emasculat, cand o femeie stie mai multe decat mine in pat. Atunci cand ea preia controlul, ma gandesc ca am facut asta atat de gresit pana acum!"

 

2." Cea mai mare teama este aceea ca nu voi fi suficient de excitat, dar asta nu are legatura cu partenera. Am o problema cu mine insumi si deseori ma intreb cum de ea ma gaseste atractiv."

 

3. "Usor si de departe, marimea. Cred ca ma aflu sub medie, pentru un tip de inaltimea mea, asa ca asta e ceea ce ma ingrijoreaza."

 

4."Imi este teama ca nu voi fi suficient de bun pentru ea, ca nu o voi satisface. Sunt sigur ca a fost cu tipi mai buni decat mine la pat, iar asta e greu de acceptat. Daca mi se pare ca nu s-a simtit suficient de bine, o intreb ce pot face sa fiu mai bun."

 

5."Nu as numi-o chiar insecuritate, dar sunt ingrijorat atunci cand fac sex fara prezervativ, nu sunt deloc pregatit sa fiu tata."

 

6."Modul in care arat. Nu imi place sa ma gandesc ca a vazut un tip care arata foarte bine, la sala de sport si ca si-ar dori sa arat si eu asa. Vreau sa fie atrasa de mine, asa ca stiu ca trebuie sa ma aduc si sa incep sa o faca sa ma vrea la fel de mult ca la inceput."

 

7."Sper sa nu miros urat. Unele zone pot fi destul de expuse transpiratiei, iar asta ma face sa ma intreb daca totul e ok, n-as vrea sa se intrebe daca ma ocup cu adevarat sau nu de igiena mea."

 

8."Nu vreau sa par increzut, dar sunt destul de dotat, iar fetele nu sunt chiar fane ale acestui lucru. Nu imi pasa ce spun altii, dar nu toate femeile vor asta, pare sa le doara mai mult decat le pace. E cu adevarat frustrant."

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte.ro