Multe nu sunt constiente de ele, de aceeexista cateva trucuri pe care atrebui sa le puna iaplicare de indata ce intalnesc persoana potrivita!

 

Privirea spune totul!


Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, iar cei ai unei femei sunt o poarta spre inima ei. E deajuns sa ii arunci o privire sugestiva celui de care te-ai indragostit si il vei face sa iti cada la picioare. Cand doi oameni se privesc insistent si simt o conexiune la nivel emotional, cuvintele sunt de prisos.  

 

 

Complimenteaza-l

 

Daca vrei sa cuceresti un barbat, lauda-i aspectul fizic si munca pe care o face. in acest fel, vei reusi sa il faci sa se simta superior fata de restul barbatilor si ii vei arata ca, in ochii tai, se diferentiaza. Cu cat se va simti mai apreciat, cu atat va fi mai binedispus in compania ta si isi va da seama ca are calitati pe care le poate imbunatati alaturi de tine. 

 

 

Cere-i ajutorul


Un barbat este dispus sa faca orice pentru femeia de care s-a indragostit, mai ales daca aceasta ii cere in mod expres ajutorul. in acest mod, va simti ca prezenta lui nu este una oarecare, iar utilitatea lui capata mai multe sensuri. Permite-i sa faca lucruri pentru tine si arata-ti recunostinta la fiecare pas. 

 

 

Razi alaturi de el


O femeie cu simtul umorului va fi mult mai placuta fata de o femeie care isi pastreaza seriozitatea pana si in cele mai intime momente. Daca vrei sa il cuceresti cu felul tau de a fi, razi subtil la glumele lui si arata-i ca amuzamentul sau ti se pare un lucru atractiv, de-a dreptul irezistibil. Nu numai ca ii va creste stima de sine, dar va dori sa te binedispuna si sub alte forme. 

 

 

Arata-ti frumusetea treptat


Nu trebuie sa vii imbracata sumar inca de la prima intalnire daca vrei sa cuceresti un barbat. Din contra! Pastreaza intotdeauna o doza de mister fata de care sa se simta atras. Nu te grabi sa ii arati cine esti in totalitate, ci lasa-l sa se gandeasca la tine chiar si cand nu esti prin preajma. De indata ce il vei prinde in jocul seductiei, partenerul va fi mai usor de cucerit! 

 

Sursa foto: Google.com

clickpentrufemei.ro