Dar toate au ca punct de pornire emotiile, gandurile si experientele de pe parcursul zilei, dar si sentimente pe care incerci sa le reprimi.

 

 

Temele repetate

 

Daca visezi frecvent ca faci sex cu o persoana cunoscuta, cel mai probabil la mijloc se afla o atractie sexuala pe care o ai fata de persoana respectiva. De asemenea, nu ar trebui sa te mire ca faci amor in vis cu o persoana de care esti indragostita, in special daca este o dragoste neimpartasita. Este o reactie a psihicului care are loc atunci cand nu iti poti manifesta sentimentele in realitate.

 

 

Visezi ca te insalaVisele in care partenerul tau face sex cu o alta persoana se numara printre cele mai tulburatoare. Potrivit specialistilor, cauzele sunt de natura emotionala. Una dintre ele este propria ta nesiguranta. Daca ai senzatia ca nu esti suficient de frumoasa, sexy sau inteligenta pentru partnerul tau, atunci temerile tale din viata reala se transforma in vise in care esti inselata. O alta cauza a acestor vise este aceea ca nu primesti suficienta atentie din partea persoanei iubite. Daca este si cazul tau, atunci o discutie pe aceasta tema cu partenerul tau te-ar putea ajuta.

 

Sex tabu


Ai avut parte de vise erotice de-a dreptul nebunesti? De la sex in grup, amor cu o persoana de acelasi sex sau cu un necunoscut, partide salbatice sau ciudatenii care te pot ingrozi atunci cand te trezesti. Toate acestea pot aparea in visele tale pentru ca o zona a creierului care este responsabila constrangere sau moralitate in viata reala este inactiva in timpul somnului. De aceea esti predispusa ca in visele tale sa faci cele mai nebunesti gesturi, pe care in viata de zi cu zi le-ai considera inacceptabile. Pe de alta parte, unele teme recurente pot fi de fapt fantezii si dorinte pe care le tii ascunse. intr-un studiu recent, cercetatorii au descoperit ca barbatii si femeile au vise erotice diferite. Barbatii sunt de doua mai predispusi ca femeile sa viseze ca fac sex cu mai multi parteneri in acelasi timp, iar femeile viseaza adesea ca fac amor cu o celebritate.

 

Faci sex cu fostul iubit


Te trezesti bulversata dupa un vis in care ai facut amor cu un fost iubit? Temerile ca ai putea avea inca sentimente pentru fostul partener te pot cuprinde, desi in realitate cauzele sunt altele. Potrivit medicului Kelly Bulkeley, specialist in cercetarea etapelor somnului, visele in care faci amor cu un fost partner sunt o manifestare a zonei inconstiente a mintii care se foloseste de imagini din trecut pentru a reprezenta emotii si experiente din prezent. Pe scurt, mintea ta se foloseste de o fata care iti este familiara, fara ca acest lucru sa aiba o implicatie sentimentala. Chiar daca nu ne gandim in fiecare zi la experientele noastre din trecut, acestea sunt cele care ne-au format de-a lungul timpului, iar creierul le poate folosi in timpul somnului pentru a reprezenta o situatie actuala.

 

Sursa foto: Google.com

Eva.ro